2777
2789

به مدت ده روز با هم بودیم (آشنامون بود برای همین بهش اعتماد کردم)

ولی بعدش دیدم آشغاله

بهم دست میزد بوسم میکرد بزور بغلم میکرد 

من خیلی دختر پاکی بودم ۲۴سالم بود

اولین و آخرین دوست پسرم بود

نمیدونم چه جوری تن به همچین کثافت کاریایی دادم

بهش گفتم من با این چیزا مخالفم

آدم همچین چیزایی نیستم

من به قصد ازدواج باهات همراه شدم

روز آخر اومد دیدنم 

اونروز واقعا ازش جدا شده بودم

بهم گفت من میخوامت غلط کردم ناراحتت کردم

ولی من نتونستم ببخشمش

چون میدونم تو زندگیش پر دختر بوده😑

اینکه بخواد به همه دست بزنه روانیم میکرد

الان عذاب وجدان دارم

نامزدم فکر میکنه‌من دختر پاکیم

ولی من پاک نبودم😭

بخدا بعد اون با هیچکس دوست نشدم

ولی آزارم میده که یه پسر بهم دست زده😔😭

بخدا کمکم کنید

حس بدی دارم

خیلی وقتا روم نمیشه حتی نامزدمو نگاه کنم

خجالت میکشم😭

حس نجس بودن دارم

حس میکنم حق ازدواج کردنو ندارم

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

کاش هیچ وقت بهش اعتماد نمیکردم😔

خدا چرا همچین‌کثافتی رو سر راه من‌قرار دادی آخه

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیادی حساسی😐😐

عذاب وجدان دارم

اینکه طرفت فکر کنه فرشته ایی

ولی تو زندگیت یه همچین گوهی خوردی آزارم میده

اشکال ندار این کار کمی هست بیا تاپیک منو بخون منم انتخاب اولم تر زد ب همه چی الان هم ناراحتم  خیلی وقتا ب خودکشی فک میکنم 

دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنید

من یکی رو میشناسم ۵ سال با پسره دوست بود بعدش خواستکار بهتر اومد براش با اون ازدواج کرد

البته اونم اذیت میشه

ولی توکه فقط ۱۰ روز بودی

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
عزیزم شما که کاری نکردی روحت پاکه

ولی اشتباه کردم😔

باید همون روز اول تن به رابطه ی اشتباه نمیدادم

این همه سال عاقل بودم

یهو نمیدونم چم شد

نمیخوام بگم تقصیری نداشتم چون داشتم

عذاب وجدان دارماینکه طرفت فکر کنه فرشته اییولی تو زندگیت یه همچین گوهی خوردی آزارم میده

خب خيلي خودت رو خوب نشون نده تا عذاب وجدان نگيري

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم