2777
2789
عنوان

قاعدگی

99 بازدید | 8 پست

سلام خانم ها ببخشید اینجا میپرسم شدیدا احتیاج به کمک دارم، دوره قاعدگی من حدود ۵ روز عقب افتاده، پیشگیری هم داشتم. فقط لکه بینی دارم، ممکنه باردار باشم؟

نه اگ لکه بینی هست فکر نکنم باردار باشی احتمالا فردا پسفردا خون کامل بیاد والا سوال منم هست ۵ روز عقب افتاده ولی له هم نیست کلی هم زعفرون  چای نبات اینا خوردم 

عضو گروه زرد .قد۱۶۸.وزن ۸۳ .هدف اول ۷۳.هدف دوم ۶۳.وقتی همه تونستن قطعا منم میتونم .
نه اگ لکه بینی هست فکر نکنم باردار باشی احتمالا فردا پسفردا خون کامل بیاد والا سوال منم هست ۵ روز عق ...

وااای میدونی من چقدر زعفرون خوردم، البته این ماه خیلی خیلی استرس داشتم ممکنه از اون باشه؟ خیلی نگرانم خیلی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای میدونی من چقدر زعفرون خوردم، البته این ماه خیلی خیلی استرس داشتم ممکنه از اون باشه؟ خیلی نگران ...

احتمالا از استرسه منم استرس دارم بی بی چک خریدم فردا بزنم قرص میخوری ؟

اگه بچه بوده باشه ک با این حجم از زعفرون افتاده   من ک هرشب میخورم 

عضو گروه زرد .قد۱۶۸.وزن ۸۳ .هدف اول ۷۳.هدف دوم ۶۳.وقتی همه تونستن قطعا منم میتونم .
احتمالا از استرسه منم استرس دارم بی بی چک خریدم فردا بزنم قرص میخوری ؟ اگه بچه بوده باشه ک با این ح ...

قرص برای پیشگیری منظورته؟ نه بابا همسرم این ماه اصلا بیشتر از دوسه روز نبود وقتی ام بود خیلی ملاحظه کردیم اصلا زمان تخمک گذاری هم نبوددد. میترسم اصلا امادگی بارداری ندارم دوباره زعفرون بخورم بنظرت ؟ الان یه عالمه خوردم. همسرمم سرکاره الان نمیتونم باهاش تماس بگیرم هیچ راهی ندارم

اره قرص پیشگیری  

خیالت راحت اگه مطمئنی که اشتباهی نشده پس مریض میشی گاهی یه هفته جلو عقب میشه 

منو بگو ک نه شرایطشو دارم ن امادگیشو کلی هم استرس دارم از الان میترسم فردا دو خط بشه   

اره میخورم دوشنبه تموم شد هنوز پری نشدم بنظرت چرا؟مگ نباید تو یه هفته ای ک نمیخوری بشی 

اره 🤣🤣🤣🤣🤣بابا گولمون میزنن تقلبی میدن 

البته اگ با رضایت خودمون باردار بودیم یه پر زعفرون میخوردیم فورییی می افتاد پری میشدیم🥲😐

اره میخورم دوشنبه تموم شد هنوز پری نشدم بنظرت چرا؟مگ نباید تو یه هفته ای ک نمیخوری بشی  اره 🤣 ...

امید داشته باش هنوز وقت هست     ببین حالا اگه بخوای باردار بشی نمیشه هی باید اقدام کنی هی اقدام کنی اخرشم هیچی که هیچی. حالا که نمیخوای این قاعدگی عقب میوفته هی باید استرس بکشی از همه نظر مشکل داریم