2777
2789
عنوان

طبیعیه دوس ندارم بچمو ببرن هی؟

237 بازدید | 14 پست

خواهرشوهرم میاد با بچت هاش سه ساعت بازی میکنن اخر سر هی‌گیر‌میدن ب دخترم پاشو بریم میندازنش گریه ورمیدارن میبرن مادرشوهرمم همینطور خب الان اومدید دیدینش چه لزومییی داره وردارید ببرید هی میگم میخاد بخابه یا چی‌ منو حساب نمیکنن ورمیدارن میبرن ظهرم برگشته میگ نیم ساعته میارمش از ظهر تا الان اونجا بوده شوهرم اومد دیدم باز بچه رو نیورده دیگ از حرص ترکیدم اونم رفته اونجا گفته دیگ بچه منو نبرید 

دوسش دارن واسه همینه 

حالا اگه محلش نمیدادن الان داشتی غر میزدی که چرا بچه ها باهم بازی میکنن کاری به کار بچه من ندارن 😒

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم ک هنوز ازدواج نکردم بچه ندارم ولی خواهرم آره گریه هم میکنه با شوهرشم سر این بحث میکرد الان خودش و شوهرش ماهی یه بارم نمیرن خونه مادرشوهرش

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

قشنگ بغلش کن بگو نه.

بعد رفتنشون زودی یه برنامه ای در بیار و پشت سرش به دخترت بگو تو بری من تنها میشم.اصلا جلوشونم بگو

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
خودم ک هنوز ازدواج نکردم بچه ندارم ولی خواهرم آره گریه هم میکنه با شوهرشم سر این بحث میکرد الان خودش ...

ببین ما خودمون میریم ولی اینکه اصرار ک بچه تنها اونجا باشه چیه واقعا

دقیقا همییینه دیدم پسرش چقد عوضیه😭چند بار جلو خودم میخاس لبای بچمو بوس کنه

وایییی دیگه بدترررر

چند سالشه پسرش؟ 

با شوهرت حرف بزن دیگه نذاره بچتو ببرن قانعش کن

تلاش می‌کنم انسان خوبی باشم. 
قشنگ بغلش کن بگو نه. بعد رفتنشون زودی یه برنامه ای در بیار و پشت سرش به دخترت بگو تو بری من تنها می ...

ظهر گفتم اونم گرفت بچمو بغل رفت داشتم از حرص کاراش میترکیدددم به خدا ابجی خودمم میاد تازه دخترم پشت سرش گریه میکنه باز نمیذارم در صورتی ک دخترم بااینا اصلا کار نداشت اولشم گفت نمیام انقدددد بچه رو تحریک میکنن ک بیوفته گریه