2777
2789

زیاده حال ندارم تایپ کنم😐

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه منظورتون غیرتی شدن سر حجاب و حرف زدن با یه پسر و  از این قبیل مسائله که پی‌پی کن ب این غیرت

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.

خیلی غیرتیه روم نمیدونم چجور توضیح بدم 

ولی عاشق خودشو غیرتشم😘😘

برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستین ممنونم🙏🙏🙏برای رسیدن به عشقم دعا کنین🙏🙏برای سلامتی خانوادم مخصوصا نامزدم <<الهم صل علی محمد وآل محمد>>😘😘😘😘بوس به اونای که صلوات فرستادن برام    نی نی یار.جون هرکس دوس داری دیگه تعلیق نکن به خدا دیگه خط ندارم اینم نامزدم از رفیقش گرفته😅😅   کاربر سال ۹۶م <<از قبول کردن درخواست دوستی معذوریم >>                                                یه شهریوری مغرور😍

من رفتم بازار باهم رفتیم 

رفتم لامپ شب خواب بخرم پسره اورد گفتم عه اینکه عروسکیه 

برا بچه نمیخوام کلا حرفمو با خنده میزنم کلا ها 

شوهرم زدم بیرون گفت کلا نیشت بازه خجالت نکشی منم قهر کردم وسایلارو وسط بازار انداختم زمین اخر گفت عه گرما زده شدی رفتیم شیر موز خوردیم 😏

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها

بخندیم 

والا کلی گریه کردم 

البته هیچ وقت سر چیزی اینجور نکرده ولی 

رفتیم برای مامانم چند جا عینک بپرسیم   اشاره کرد تو چیزی نگو 

ولی من پرسیدم بعدش خونم رو کرد تو شیشه 

و گیر گیر حق نداشتید جلوی اون مردا سوال بپرسید 

خداروشکر همسرم هیچ وقت اهل اینجور چیزا نبوده چون خودم مناسب جمع و جایی که میریم لباس پوشیدم کلا بابامم هیچ وقت بهم نگفته این چه لباسیه!!! 

به نظر من غیرت یعنی زنت اذیت نشه وقتی مادرت یا خواهرت ازارش میدن طرفش باشی وگرنه هی اخم و تخم کنی این چیه اون چیه اون اسمش بد دلی غیرت نیس

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵