2777
2789

من نمیپسندم .

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟

میدونی کلا حیفه داخل زندگی بره چون زندگی سختیا و خوشی های خودشو داره الان وقتش نیست خودشو درگیر کنه .من به شخصه ۲۰ به بعد واسه دختر میپسندم .

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

چرا؟

من خودمم ۱۸ سالمه تجربه ای ندارم از ازدواج و درس میخونم یکی‌ از دوستام که با کلی عشق ازدواج کرد الان خیلی پشیمونه و انگار پر از حسرته و دلش کارایی رو‌ میخواد که میتونست تو ۱۸ سالگی انجام بده و نتونست بخاطر شوهر

به نظرتون چه سنی خوبه؟

ببین بستگی داره ولی بنظرم 22 به بعد برای خانم ها اوکیه ولی بهترین سن بنظرم 25 26 به بعده

دلایل خودم دارم ها چون اصلا از نظر علمی ثابت شدس که ادم تا سن 25 26 خیلی تغییر میکنه یعنی 90 درصد آدما از چیزی که تو سن 18 سالگی خوششون میومد تو سن 25 سالگی خوششون نمیاد کاملا عوض میشه سلایق شون ولی بعد اون سن یجورایی عقل کامل میشه و ادم زیاد عوض نمیشه یعنی یجورایی کم کم شخصیتت به ثبات میرسه هورمون ها ثابت میشن تو سن 18 سالگی خیلی هورمون ها بالا پایین میشن ادم تصمیم های اشتباه ممکنه بیشتر بگیره 

این نظر شخصیمه خیلیا 18 ازدواج کردن و خیلی موفق تر از کسی که 25 ازدواج کرده بودن و برعکس