2777
2789
عنوان

دوس پسرم زنگ زد(همون که ازم رابطه ج*سی خاسته بود)

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه راحت و بی دردسر دل میکنی ایول 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 

والا من به کمک نی نی سایتی ها ساده دل میکنم دیروز ی تایپک زدم اونا بهم کمک کردن و باعث شدن این آدم سمی رو از زندگیم بیرون کنم

اونوقت دوست پسر من بعد ۳ سال دوستی . من بهش گفته بودم باید شهر ما خونه بخری تا بابام راضی بشه گفت مگ مغز خر خوردم همه سرمایمو بدم خونه اونموقع انقد خونه گرون نشده بود و اجاره ها بالا نبود 

سر همین حرف یه قیامتی ب راه انداختم تا پای کات کردن رفتم یه هفته بدبخت التماس کرد تا بخشیدمش . الآنم در ب در دنبال وام و ایناست خونه بخره 

اصلا ب پسرا رو نده ، کم توهینی هم نکرده ک ازت رابطه خواسته . کارت درست بوده

آففففففففففففررررررررررریییییییییینننننننن 

عالی بودی 

بهت افتخار میکنم❤️❤️❤️

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
پسرا استاد ادا درآوردن و دروغ گفتن و مظلوم نمایین. گولشو نخور. بلاکشم نکن تا وقتی مزاحمت ایجاد نکرده ...

نه من کلا باهاش کاری ندارم دیشبم خدافظی کردم ازش ولی باز اومد زنگ زدش

محل سگ بهش نده یادت باشه فقط فقط برای ارضا شدن می‌خوادت هیچ وقت هیچ وقت دلت به رحم نیاد بگی نه عوض شده خوب شده بدون امتحان شو پس داده غذایی ک بالا آوردی که باعث مسمومیت و خیلی چیزای دیگه بهت میشد افرین 

خُلاصِــٰه دیـــگه هیچی قَشَنگــ نیست….! 
چرا بلاک کرده حالا. اصلا برنگرد، اولا رابطه خواستن شوخی نیست بعدم بلاک کردنش چیه.  عذاب وجدان ...

بخاطر این بلاک کرد که بعدا پشیمون نشم نرم پیامش ندم، راستش قصد برگشت ندارم اصن بابامم راضی نیس باهاش باشم میگه پسر خوبی نیس من دوس دارم دخترمو به یه اقای با شخصیت بدم، نمیدونم گف من به شوخی از خواستم دیدم جدی کرفتی دگع منم خواستم کات کنم چون اگه دوسن داشتی راضی میشدی بم بدی درحالیکه من اصن در واقعیت همچین چیزی از تو نمیخوام، عذاب وجدانمم بخاطر این بود که خدشو مظلوم جلوه داد گف دلتنگتم تو که قول دادی تا تهش بمونی چرا داری میری و‌....

محل سگ بهش نده یادت باشه فقط فقط برای ارضا شدن می‌خوادت هیچ وقت هیچ وقت دلت به رحم نیاد بگی نه عوض ش ...

عمرا بزارم بازیم بدع صیکشو زدم دیگم هیچ وخ با هیچ پسری وارد رابطه نمیشم که عمچین چیزای ازم بخواد همچیو میسپرم به خدا

ولش کن بهش فکر نکن، خدا رو شکر بنظر میرسه اونقدر وابستگی عاطفی نداشتی بهش، الانم بیخیالش شو به کارات برس. بعد ها مثلا چند هفته بعد باز ممکنه باهات تماس بگیره، و تو چون حس الانت برات کمرنگ شده، و حس تنهایی شاید، بخوای دوباره بهش شانس بدی. ولی این کارو نکن هیچوقت. دوباره بهش برنگرد.

ولش کن بهش فکر نکن، خدا رو شکر بنظر میرسه اونقدر وابستگی عاطفی نداشتی بهش، الانم بیخیالش شو به کارات ...

چی بگم والا خیلی دوسش داشتم ولی از چشم افتاد دیگه نمیخوام بهش برگردم