2777
2789
عنوان

کیا داغ عزیز دیدن؟

1246 بازدید | 58 پست

دارم میسوزم داغونم 

عزیزدلم رفت خواهرم رفت 

جیگرم خونه

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرشم ازارم میده ...خدارحمتش کنه ...خدا بهت صبر بده عزیزم   

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!

خالم😭

دو روز پیش سالگردش بود

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

پدرم ۷ سال پیش ...داغ عزیز سخته ...

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!

زن داداشم 😔یکسال نیمه ۳۸سالش بود

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

چیگرم آتیش گرفته 

باورم نمیشه دیگه ندارمش 

باورم نمیشه دیگه نیس 

من زندگی بدون اون رو بلد نیستم

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭