2777
2789
عنوان

داره برام مهمون میاد

735 بازدید | 29 پست
صبح مهمونام میرسن خواهشا چی بپزم فکر کنم یه هفته باشن مرغ سرخ شده ماهی دیگه نمیدونم مخم کار نمیده ایده بدید لطفا
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
قورمه سبزی هم خوبه دیگههه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
حرفه ای نیستم چیزای ساده بگید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیمه کتلت ماکارونی الویه ابگوشت
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
قیمه گوشت با هویچ فیله ی مرغ سرخ شده تو تابه
جدیدا انگار مد شده همه تو امضاشون می نویسن مذهبی ها ریپلای نکنن 😌 من مذهبی ام و عقیده خودم برام مهمه اما به کسی کاری ندارم چون عقیده همه برای خودشون محترمه ☺ دوستای گلم از این حرفتون دلم می گیره چون خیلی برام پیش اومده که به خاطر کارها و رفتارهایی که مطابق عقایدم بوده به دوستان و آشنایان جواب پس دادم و انتقاد شنیدم درحالیکه کارم اونارو آزار نمی داد و فقط مربوط به شخص خودم بود ☺ می خوام بگم فقط مذهبی ها نیستن که تو کار بقیه دخالت می کنن بقیه هم بله 😏 البته متاسفانه 😐 لطفا به جای اینکه بگین مذهبی ها ریپلای نکنن بنویسین اگه مخالف منی ریپلای نکن به نظرم بهتره 😘 مثلا یکی تاپیک زده بود که چیکار کنم هم حجابم کامل باشه هم سنجاق روسریمو خراب نکنه عزیزان اگر راهکار دارین بگین اگه نه لطفا ننویسین که چندتا تار موی شما اگه بیاد بیرون اتفاقی نمیفته و...😍بیایید کلا به عقاید همدیگه احترام بذاریم😍
چه کنم استرس دارم اخه سالی یه بار میبینمشون
مهمونی که یه هفته میمونه که دیگه مهمون نیست..صاحب خونست راحت باش باهاشون
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
فیله مرغ سرخ شده خورش بادمجان. ماهی شکم پر کباب کوبیده الویه