2777
2789

خب خودش ک نخواسته بشینه خونه 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

گناه داره بنده خدا رو این پول حساب کرده. اگه دارین دریغ نکنین ازشون اونا که تعطیل نکردن. اگه ندارین صحبت کنین کمتر بدین

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه تقصیر اون که نیست مدرسه تعطیل شده راننده هم از خودمونه قسط و ... داره

پاییــز اومـــده؛ پیِ نامـــردی، یه نسیـم رفتــه؛ پیِ ولگــــردی ، توو شبِ سیاه… توو شبِ تاریک ، از چپ وُ از راسـت؛ از دور وُ نـزدیک، یه نفر داره؛ جـار میزنه، جـار،آهای غمی که مثلِ یه بختک؛ رو سینه ی من، شـده ای آوار، از گلــویِ من، دستـاتوُ بــردار… دستــاتوُ بردار… از گلــویِ من ...

والا واسه ما هر ماه گفتن ۷۰۰ بدین چه تعطیل ۳۰ روز باشه چه یه روز.

دیگه این عرف هست و نمیشه روزانه حساب کرد تاکسی نگرفتی که سرویسه

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

چ ربطی داره چون خودش نخاسته باید مزد الکی بگیره ،نکنه راننده سرویسی 🤣

نه نیستم ولی خب دست خودش ک نیس ک تعطیله 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
گناه داره بنده خدا رو این پول حساب کرده. اگه دارین دریغ نکنین ازشون اونا که تعطیل نکردن. اگه ندارین ...

کارهمسرم سخته ،انصافه اون کار کنه هزینه خونه نشینی یه خانوم بداخلاق رو بده

مهم دله،وگرنه چشم هرروزیه بهترشومیبینه
والا واسه ما هر ماه گفتن ۷۰۰ بدین چه تعطیل ۳۰ روز باشه چه یه روز. دیگه این عرف هست و نمیشه روزانه ح ...

شما پس کم نمیکنید ،یعنی ماهم کم نکنیم

وا تقصیر اون نیس که اونم شغلشه  به نظرم‌شما بی انصافی میکنی

میدونی از پول دادن ناراحت نیستم از اخلاق بدش و اینکه دخترم تو ماشینش نشستنی مچاله شده بیرون میاد بیشتر از این ناراحتم

اصلا حقشون نیست. اغلب اینایی که راننده سرویس هستند خودشون یه حقوق دیگه هم دارند. یا بازنشسته هستند

اگه یه موقع دیدی داخل یه تاپیک باهات بحثم شد بعد یه جای دیگه لایکت کردم بدون من اصلا به اسمت توجه نکردم. کلا کسانی که بهم توهین می‌کنند یا کنایه میزنن اصلا آدم حساب نمیکنم که بخوان تو یادم بمونن. خدا خودش جوابشون رو میده.                                    اگه نظرت با نظرم فرق میکنه خفه شو و ریپ نزن حوصله احمقا رو ندارم. 
اصلا حقشون نیست. اغلب اینایی که راننده سرویس هستند خودشون یه حقوق دیگه هم دارند. یا بازنشسته هستند

نمیدونم والا،حالا باخودش صحبت کنم اگه انصاف داشته باشه یه چیزی کم میکنه

نمیدونم والا،حالا باخودش صحبت کنم اگه انصاف داشته باشه یه چیزی کم میکنه

ان شالله کم میکنه. چون داره پول کار نکرده میگیره. اغلب اینا به عنوان تاکسی هم کار می‌کنند اینجور نیست که چشمش فقط به پول شما باشه. 

اگه یه موقع دیدی داخل یه تاپیک باهات بحثم شد بعد یه جای دیگه لایکت کردم بدون من اصلا به اسمت توجه نکردم. کلا کسانی که بهم توهین می‌کنند یا کنایه میزنن اصلا آدم حساب نمیکنم که بخوان تو یادم بمونن. خدا خودش جوابشون رو میده.                                    اگه نظرت با نظرم فرق میکنه خفه شو و ریپ نزن حوصله احمقا رو ندارم.