2777
2789
عنوان

خودشون خودشون دعوت کردن شب یلدا خونه ما 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من خودم اصن دلم نمیخواد بیان خونمون چون این دورهمی ها شده وظیفه مون شوهرم قبول میکنه اما وظیفه ...

عژیزم این ناراحت کنندست همه باید به اندازه کار کنند... بی رو دربایستی صداش کن بیاد کمکت .... یا اصلا بگو همه جمع بشیم خونه مادر ...مادر بزرگ 

اخه شده برا من وظیفه اصن درک نمیکنن ی سال هم اونا دعوت کنن

ببین چ بخای چ نخای شوهرت دعوت کرده اگه میخای دعوا کنید و زندگی تون تلخ بشه میتونی بگی دعوت تو پس بگیر یا بی احترامی‌کنی.ولی بنظر من سعی کن بهت خوش بگذره زیادم تدارک نبین بعد که تموم شد مهمونی ب شوهرت بگو که خسته میشی از اینکه هر دفعه تو میزبانی با زبون خوش بگو بیشتر تاثیر داره

یادم نمیکنی و ز یادم نمی‌روی...یادت بخیر یار فراموش کار من🙂✌

من پارسال یلدا نداشتیم 

خانواده شوهرمم به احترام من پارسال مراسمی نگرفتن مثل شبای عادی تو ی بشقاب میوه اوردن برای بچه ها و ی ظرف انار دون شده 

خیلی امسال اصرار کردم خانواده خودمو و همسرم بیان خونمون به جبران لطفی ک پارسال بهم داشتن 

متاسفانه هیچکدومشون قبول نکردن 

استارتر شما هم سخت نگیر 

یکم تخمه بخرین .پفیلا درست کن.ی شام سبک .و چند تا خوراکی دیگه

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
من پارسال یلدا نداشتیم  خانواده شوهرمم به احترام من پارسال مراسمی نگرفتن مثل شبای عادی تو ی بش ...

درسته پول زمین برام مهمه اما بیشتر زحمت ام و اخر سر هم ی چیزی میگن برا مهمه وگرنه پولم ب جهنم

درسته پول زمین برام مهمه اما بیشتر زحمت ام و اخر سر هم ی چیزی میگن برا مهمه وگرنه پولم ب جهنم

بسپارشون ب خدا 

تو از خودت خاطره خوب بزار 

بالاخره ی روز میرسه تو ی جمع بچه ها میگن زندایی خونه تو بیشتر از همه جا به ما خوش میگذره و تو خیلی هوامونو داری

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

ی عده چقدر حرف مفت میزنن طرف پس انداز کرده چرا باید از پس اندازش برداره.. 

با همین تفکر ک این پولا هیچی نمیشه به جایی نمیرسن

در ماه چهار بار ازین پولا کمتر خرج کنی خودش قسط س وام خوب میشه

پول وامتم اگه تفکر اقتصادی داشته باشی ب کار میندازی بهت چند برابر سود میده و همین قطره قطره ها میشه خونه و ماشین و خیلی چیزا