2777
2789

بچه ها خیلی دوس دارم ژل بزنم ولی دلم نمیخواد کسی بفهه   شما کی زدید  بقیه متوجه شده ان که ژل تزریق کردین 

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

فقط تزدیکانت و اونایی که تو یه خونه زندگی میکنین متوجه مین 

البته با یک سیسی چون لب فقط فرم میگیره نه حجم

بعد از یه ماه کاملا جا میفته 

خیلی خوبه حتما بزن بنظرم اشکالی نداره کسیم بدونه بدن خودته دوس داشتی ژل بزنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط تزدیکانت و اونایی که تو یه خونه زندگی میکنین متوجه مین  البته با یک سیسی چون لب فقط فرم می ...

چرا کبود میشه ؟؟؟؟

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

کبود میشه و هفته اول زیادی ورم داره

خب اون هفته میخوام برم خونه ای پدرم 

عزیزم نوشتی دختر کرد میتونی این شعر را ترجمه کنی ... ئیستا دلی زور دلدار ئه وینی راستی لی ونه ئیس ...

اره کوردم عشقم   ...الان قلب خیلی عاشق ها  دوست داشتن های راستی رو گم کرده   الان پای غریبه  رشمن جاده ای روشنه 

عزیزم نوشتی دختر کرد میتونی این شعر را ترجمه کنی ... ئیستا دلی زور دلدار ئه وینی راستی لی ونه ئیس ...

حالا اینو کی برات فرستاده 😁😁😁

ققربونت عزیزم ممنونم...😍❤من کردی    کرمانشاه و ایلام رو اوکی ام این گویش خیلی سخته

اره اخه من کورد کوردستانم 

حالا اینو کی برات فرستاده 😁😁😁

اینو یه نفر برام فرستاد گفت ترجمه اش کن 😃منم هر چی خوندم فقط یک کلمه فهمیدم ریبوار احساس کردم همون ریوار خودمونه یعنی مسافر رهگذر ...دیگه تاپیک تو رو دیدم....☺

اینو یه نفر برام فرستاد گفت ترجمه اش کن 😃منم هر چی خوندم فقط یک کلمه فهمیدم ریبوار احساس کردم همون ...

اره درست گفتی    فکر کردم دوست پسرت کرده 😁😁😁😊