2777
2789
عنوان

کسی هست برنامه نویسی بلد باشه؟

486 بازدید | 10 پست

سلام اگر کسی برنامه نویسی رو مجزا از دانشگاه خونده و یاد گرفته میشه بگه کدوم آموزشگاه رفته و خوب بوده یا نه؟من خودم اسم سماتک،کندو و مجتمع فنی و مکتب شریف رو شنیدم ولی نمیدونم کدوم خوبه و از طرفی پایه ام تقریبا صفره و به جز مفاهیم خیلی پایه ی c پلاس پلاس که اونم دو سال پیش برای درس اختیاری دانشگام خوندم،پیش زمینه ندارم ولی فکر میکنم علاقه دارم به این حوزه،میشه تجربیاتتون رو در رابطه با برنامه نویسی در اختیارم بگذارید؟ و در رابطه با بهترین آموزشگاه برنامه نویسی پیشنهادتون رو بگید؟

هر وقت این پیام به چشمت خورد به نیت ظهور یه صلوات مهمون میکنی؟🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم تنهایی با ویدیو و ... یاد گرفتم 

کار رو از کجا گیر میارن اونایی که خوداموزن و تحصیلات کامپیوتری ندارن؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
من خودم تنهایی با ویدیو و ... یاد گرفتم 

چه عالی ،ویدیو های زبان اصلی؟من خودم تو کورسرا دیدم خیلی دوره هست ولی همش تنبلیم میاد نصفه ول میکنم حس میکنم کلاس برم مجبور میشم و تنبلیو میذارم کنار😪الان به واسطه همین خود اموزیتون کار هم میکنید؟یا صرفا کار کردن مدرک میخواد؟

مکتب یه سی تومنی میگیره فکر کنم ؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
از کجا و چه ویدئویی؟بازار کارش خوبه؟ میشه یکم توضیح بدی؟

با وی پین برید سایت coursera یه عالم دوره تو هر زمینه ای داره،برای برنامه نویسی هم یه دوره اش که من دیدم خیلی هم خوبه python  بود که از صفر توضیح میدادن و عالی هم بود ولی من نصفه هی ول میکنم برا همین دنیال کلاس حضوریم

مکتب یه سی تومنی میگیره فکر کنم ؟

نمیدونم اینو😐سی میلیون؟؟؟من کندو و سماتک و مجتمع فنی رو چک کردم دوره دوره کلاس دارن مثلا تقریبا هر ۶۰ ساعت کلاس ۲ و ۳۰۰ ایناست،تو سایتاشون هست دوره هاشون ولی مکتبو خبر ندارم

نمیدونم اینو😐سی میلیون؟؟؟من کندو و سماتک و مجتمع فنی رو چک کردم دوره دوره کلاس دارن مثلا تقریبا هر ...

مکتب باهات قرار داد میبنده سفته میگیره اولش یا پولو کانل میدی یا نصف پولو میدی و نابقیو میذاری برا بعد از دوره که جایی استخدام بشی بدی .اگر نشدی هر روز تهدیدت میکنن پول بده سفته تو میذاریم اجرا .البته سه سال پیش بیست تومن میگرفتن الان اطلاع ندارم قیمت دقیقشو .

مکتب باهات قرار داد میبنده سفته میگیره اولش یا پولو کانل میدی یا نصف پولو میدی و نابقیو میذاری برا ب ...

من که خوشم نیومد اگر اینجور باشه ازینکه اینجور با تهدید و منت و تازه اونم پولو سفته بخوان اینکارو کنن خوشم نمساد ترجیح میدم همون کلاسای آزاد دیگه رو برم😐

کار رو از کجا گیر میارن اونایی که خوداموزن و تحصیلات کامپیوتری ندارن؟

در مورد فریلنسری تحقیق کنید 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد.