2777
2789

من بچه بودم دعا میکردم فردا صب ک از خواب بیدار بشم تو یه خانواده ایی دیگه ایی باشم بهم محبت و توجه کنن

دعا میکردم مشکل تنفسیم برطرف بشه ولازم نباشه عمل کنم🙂💔

دعا میکردم صب از خواب بیدار نشم و مُـرده باشم.. 

یکی از فامیلامون میومد خونمون که من با دخترش دوست بودم وقت رفتن میشستیم دعا میکردیم که شبو بمونن دعای فرج میخوندیم موقه رفتن 

لایک نکنننننننن لایک نکنننننننننن                مه ترسه … عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐وای من همه دعا هام در حیطه گند زدنام بود 

ی چیزیو خراب میکردم 

بعد میگفتم خدااااایا تو درستش کن من نمازای شب حاج سیف الله رو هم میخونم 

یا گوشیم خراب میشد بچگی

میرفتم سر سجده گریه زاری خدایا من بنده گناه کارتم منو ببخش و معجزه کن 

عی خدا

(:

دعای اخرت مسخره نیس من هر شب میگم

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

شبونه رفته بودیم تو مدرسه سوالای امتحان ترمو بدزدیم وقتی اومدم بیرون یکی از دوستام داشت یچیزی میخوند گفتم چی میخونی گفت ۲۰ تا ایت الکرسی نذر کردم وقت دزدی نگیرنمون 

دوستم🥺

من😳

ایت الکرسی🤫

برای خوب شدن بچه فامیلمون که لکنت داره یه صلوات میفرستی؟  الهم صل علی محمد و آل محمد 

دعا میکردم خدا بچه بزاره تو شیکم مامانم :|

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

یادمه بچگی یه فیلمی میدیم که زنه انگشترشو فوت میکرد همه کاراش باز میشد یا انگشترشو فوت میکرد کلی خوراکی جلوش بود

همیشه دعامیکردم یه روز از اون انگشترجادوئی داشته باشم😑💔 

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
شبیه فیلما شد ب جز اون ایه کرسی😂😂

پشمام با دعا خوندنش برا دزدی ریخته بود 

خب لعنتی ما رفتیم دزدی ..تو دعا میخونی؟🤣

برای خوب شدن بچه فامیلمون که لکنت داره یه صلوات میفرستی؟  الهم صل علی محمد و آل محمد