بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
انشالله که خیره خانومی خیلی سخت بود؟ منم باید بکنم اما بخاطر چیزایی ک ازش شنیدم قیدشو زدم چقدر هزی ...
نه بابا دارو هایی که میدن باید سر ساعت تعیین شده بزنی بعد برای تخمک کشی هم بیهوشی میزنن اصلا نمیفهمی من روز عمل همسرم میگفته بابا زن من زودتر از همه رفت چرا نمیارینش میگن بابا زنت خوش خوابه بیدار نمیشه 😂😂😂😂 بعدش هم گفتن دوغ شور و سفیده تخم مرغ آبپز تا هفت روز زیاد بخور هزینه هم با داروها و آزمایش ها و بیمارستان تا حالا هفت هشت میلیون شده دعا کن مثبت بشه
چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم
نه بابا دارو هایی که میدن باید سر ساعت تعیین شده بزنی بعد برای تخمک کشی هم بیهوشی میزنن اصلا نمیفهمی ...
الهی 😀😍
حتما حتما مثبت میشه شما دیگه مراحل سخت و اصلیشو گذروندی انشالله به امید خدا قدم آخرم با موفقیت برمیداری. اگه ناراحت نمیشی میتونم بپرسم مشکلتون چی بود؟ من اندومتریوز دارم. بعد یه سوال اینکه میگن هایپر میشن چیه؟؟