2777
2789
عنوان

بورسیه قلم چی (لطفا بیاین)

292 بازدید | 21 پست

میشه یک توضیح بدین لطفا؟ 

چجوریه؟ 

بورسیه بشی باید حتما بری دبیرستانش درس بخونی؟ 

چجوری بورسیه میشی؟ 

بهت کتاب میدن بخونی ازت امتحان میگیرن یا کتاب پایه خودته؟ 

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤

مدرسه قلم چی؟؟؟؟؟ 

شرایط بورسیه تو گوگل بزنی میاد

معدل بالای 17و نداشتن توان مالی 

آزمون میگیرن و باید شرکت کنی اگر غیبت نداشته باشی و پیشرفت کنی بورسیه ات ادامه پیدا میکنه و احتمالا بهت مشاور بدن دقیق ترش رو باید از قلم چی شهرتون بپرسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدرسه قلم چی؟؟؟؟؟  شرایط بورسیه تو گوگل بزنی میاد معدل بالای 17و نداشتن توان مالی  آزمو ...

شما بورسیه شدین؟ 

بعد بورسیش به چه دردی میخوره؟ 

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤
شما بورسیه شدین؟  بعد بورسیش به چه دردی میخوره؟

من شدم ولی متاسفانه استفاده نکردم و الان پشیمونم چون پشت کنکورم و آزمون لازم دارم ولی هزینه ها زیاده نرسیدم ثبت نام کنم

خیلی عالیه تو موقع کنکوری خوندن نیاز داری آزمون شرکت کنی خودتو بسنجی و طبق اون هی پیشرفت کنی و با سوالا و غیره آشنا بشی 

ی جورایی لازمه 

اگر تحت حمایت کمیته امداد و یا خیره هستی راحت بورسیه میشی بشرط معدل بالای 17

اگر بورسیه شدی استفاده کن و اصلا غیبت نکن همه رو شرکت کن و بخون و پیشرفت کن

یکی مث من ارزوشه بورسیه بشه قدرشو بدون 

من شدم ولی متاسفانه استفاده نکردم و الان پشیمونم چون پشت کنکورم و آزمون لازم دارم ولی هزینه ها زیاده ...

واقعا چه قدر خوب❤

فقط من سوالم اینه من الان نهمم فکر کنم برای امسال دیر شد دارم میرم دهم

سال بعد ثبت نام کنم باید کتاب های کانون رو بخونم یا ازمونش از کتاب های درسی خودمه؟ 

سلام عزیزم

تا جایی که اطلاع دارم

از طریق بورسیه آزمون‌ها برات رایگان میشن و درصورتی که پیگیری کنب یک مشاور تحصیلی هم بهت تعلق میگیره، ولی اگه اشتباه نکنم کتاب تست و اینا نمیدن به بورسیه‌شده؛ البته هرازگاهی یسری تخفیفات میدن که با اونا شاید بشه کتابی خرید

تحصیل در دبیرستان هم که خیر، نیستش چنین چیزی

خدا دوباره شما رو سر پا میکنه، دقیقا مقابل کسایی که شما رو شکستن :))
سلام عزیزم تا جایی که اطلاع دارم از طریق بورسیه آزمون‌ها برات رایگان میشن و درصورتی که پیگیری کنب ...

خیلی ممنون❤

واقعا چه قدر خوب❤ فقط من سوالم اینه من الان نهمم فکر کنم برای امسال دیر شد دارم میرم دهم سال بعد ث ...

من خودم ثبت نام کردم 

ولی نیاز نیست کتاب های اون بخونی اگه کتاب های درسی خودتون رو هم بخونی میتونی بدی من ترازم بالای 7500 میشه ولی کتاب قلم چی نمیخونم کتاب های درسی خودم رو میخونم 

حتی برا فلسفه چون درصد کمی میزدم کتاب قلم چی خریدم واقعا پشیمون شدم هیچ فرقی با کتاب خودمون نداره 

من خودم ثبت نام کردم  ولی نیاز نیست کتاب های اون بخونی اگه کتاب های درسی خودتون رو هم بخونی می ...

چه جالب بازم خیلی ممنونم❤

سلام عزیزم تا جایی که اطلاع دارم از طریق بورسیه آزمون‌ها برات رایگان میشن و درصورتی که پیگیری کنب ...

بله درسته اگه کتاب کم بدن نصف پولش رو میگیرن یا هزینه ی ارسال او اینا 

بله از کتاب درسی خودمونه 

ممنونم عزیزم لطف کردین😊

راستی برای بورسیه شدن هم به سایت خود کانون قلم چی مراجعه کن، بخش ثبت نام بورسیه و فرم رو که پر کنی بعد خودشون پیگیری میکنن❤️

خدا دوباره شما رو سر پا میکنه، دقیقا مقابل کسایی که شما رو شکستن :))

ولی اگه معدلت بالای 17 بورسیه میشی بدون هزینه دو هفته یکبار ازمون میدی 

من نمیدونستم رفتم پول ریختم ثبت نام کردم البته شرایطم هم برا بورسیه شدن نبود ولی الان میگم کاش پول نمیدادم پول اونو میدادم کتاب های دیگه میخریدم