2777
2789
عنوان

هووف🥲

83 بازدید | 10 پست

بچه ها من مریضم وقتی مریض میشم لوزه سومم باد می‌کنه و بد تر از هر کسی گلو درد و علایم دارم .به مامانم که گفتم گفت چرک خشک کن بخور و هر چی گفتم منو ببر دکتر گفت بری دکتر همون چرک خشک کن رو میده.دو شبه نتونستم چیزی بخورم گلوم داغونه و اصلا عین خیالش هم نیست میگه آب بخور خوب میشی😔

برای فردا یه عالمه کار و درس دارم ولی گلو درد جلومو گرفته

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

خودت نمیتونی بری؟

نه من فقط ۱۳ سالمه 😐

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آب نمک چند ساعت یکبار قرقره کن سیب رنده کن با یک قاشق عسل بخور هر هشت ساعت

احساس میکنم آب و نمک بره توی دهنم بالا بیارم حالم خوب نیست 

احساس میکنم آب و نمک بره توی دهنم بالا بیارم حالم خوب نیست 

امتحان کن نزدیک دستشویی باش قشنگ ضد عفونی کننده است

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
امتحان کن نزدیک دستشویی باش قشنگ ضد عفونی کننده است

اگه امتحان کنم کی خوب میشه.بخدا خسته شدم فردا کلی درس دارم 😔

اگه امتحان کنم کی خوب میشه.بخدا خسته شدم فردا کلی درس دارم 😔

من سه روزه سرما خوردم بینیم کیپه این سه روز قرقره می کنم گلوم خوبه کلا

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
من سه روزه سرما خوردم بینیم کیپه این سه روز قرقره می کنم گلوم خوبه کلا

مشکل من فقط فقط گلو آبریزش برام مشکلی ندارهالان میرم امتحان میکنم ولی فکر کنم نتونم

راستی اینم خیلی خوبه واقعا 

شیر و زردچوبه و دارچین زنجبیل همه رو بریز بجوشه بعد با یه قاشق عسل بخور عسل اجباری نیست من برای طعمش راحت باشه میریزم