2777
2789
عنوان

دیگه نمیدونم چه غلطی بکنم پریود بشم

2594 بازدید | 14 پست

فقط میخام پریود شم از این استرس و اعصاب خوردی در بیام،بچه نخواستم اصلا فقط میخوام عین ادم پریود شم،

چیکار کنم زود پریود شم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر عزیز من هم چندین ساله این مشکلو دارم و خیلی دکتر عوض کردم.این نکات رو انجام بده و تا سه ماه ممکنه طول بکشه نتیجه ببینی و ممکنه ماه اول نتیجه بگیری پس مرتب انجام بده 

1.شبها تا قبل 12 بخوابی و صبحها قبل ۸صبحانه بخوری

2.هرروز حداقل نیم ساعت پیاده روی سریع و یا ورزش داشته باشی و چندبار نفس کشیدن عمیق سه ثانیه حبس و فوت کردن

3.حذف قند ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌وشرینیجات و نوشابه و کیک و بیسکویت و مواد کارخونه ای  و مواد نگهدارنده و آبمیوه  فست فود ومغزهای بوداده ولبنیات.

۴.مصرف مغزهای خام و مصرف روزانه بادام درختی  و مصرف جوانه ها

۵.مصرف هل زنجبیل دارچین همراه چای

۶. وزنت رو بیاری پایین ،هرچند کیلو که باشی

من خودم یک روز درمیون بادکش گرم تخمدان که زیر ناف هست رو انجام میدم این رو هم انجام بده حتما تو نت عکسش هست .لیوان و پنبه والکل و سیب‌زمینی میخواد.

و اینکه برای پایین آوردن قند چون بالابود چندماهی متفورمین خوردم خواستی این رو هم بخور .

همه موارد رو باهم انجام بده ،پیج بارداری فلوراتاجیک رو دنبال کن و هایلایت تنبلی تخمدانش رو ببین

ویک چیز دیگه اگه طبع بدنتون سرده صبحها حلوای بارداری که با خرما و دوقاشق آردو ادویه جات درست میشه و تو نینیسایتم هست درست کنید بخورید ،صرفاچون طبع گرمی داره شاید مفید واقع شد .و پودر اینوفولیک برای تنبلی تخمدانه اون هم تنظیم مبکنه هم قندو میاره پایین نوشتن بزن نت راجعبش بخون  ،این رو بگیر و بخور واین نکات رو حتما انجام بده

سلام گلم من کپسول نازایی خانمها  ازسایت سفارش دادم گیاهی هس مصرف کردم روزسومش پریودشدم خداروشکر

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭