2777
2789
عنوان

از اسلامشهر تا دانشگاه تهران شمال

365 بازدید | 13 پست

سلام

دوستان از اسلامشهر

با وسایل نقلیه ی عمومی چطور میشه رفت دانشگاه تهران شمال؟ساختمونهاش جداست؟ ساختمون مدیریت حسابداریش کجا میشه دقیقا؟

و کرایه ی رفت و برگشت چقدر میشه تقریبا.

با مترو. اتوبوس. و مخصوصا اگه تاکسی رو اگه بگید که خیلی عالی تر میشه.

و تایم رفت مثلا با تاکسی چقدر میشه؟

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
منظورت سوهانکه؟

تا حالا نرفتم نه اون تهران مرکز فکر کنم این حکیمیه باشه

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دوستام چندسال پیش اونجا میرفتن ، چرا انتقالی نمی‌گیری به آزاد اسلامشهر ؟  

چون تو اسلامشهرم میخوام انتقالی بگیرم اونجا اگه بشه😂

از دوستام چندسال پیش اونجا میرفتن ، چرا انتقالی نمی‌گیری به آزاد اسلامشهر ؟  

حالا آدرسشو بلدی خب بگو دیگه لهنتی😂

سلام اگر حکیمیه رو میگی که انتهای اتوبان بابایی خیلی دوره. با مترو تهران پارس نزدیکترین مترو فک کنم و وسعت ساختمان زیاده کرایشو نمیدونم 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
سلام اگر حکیمیه رو میگی که انتهای اتوبان بابایی خیلی دوره. با مترو تهران پارس نزدیکترین مترو فک کنم ...

به نظرم مترو عالیه چون دقیقا بالای فلکه چهارم تهران پارسه 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
به نظرم مترو عالیه چون دقیقا بالای فلکه چهارم تهران پارسه 

ااوکی مرسی عزیزم