2777
2789
عنوان

دلم گرفته

299 بازدید | 12 پست

من حسود نیستم ،ولی خوب منم آدم هستم .خدا منو آفریده خوشبختی بقیه رو تماشا کنم .  

ناشکری نمیکنم .از خدا که طلبکار نیستم .

من بیشتر از ۱۰ ساله که ازدواج کردم کلی درمان و پیگیری هنوز بچه دار نشدم ،جاری من بعد از من ازدواج کرده، بچه سومش رو هم دنیا میاره، آخه انصافه من بنشینم بزرگ شدن بچه های دیگه رو ببینم ،خدا به من بچه سالم نده   

خیلی دلم میخواست استخدام بشم ،من ۱۰ ساله یکچا مشغول کار هستم  قرارداد موقت، تحصیلات و سابقه  زیادی دارم ،همکارا و مراجعه کننده ها هم از من راضی هستند ،یک همکار جدید اومده با ۲ سال سابقه ،به سرعت استخدام رسمی شده ،خودتون میدونید دیگه امتیازات ويژه داشته ،آخه انصافه .

من نمیتونم برم برای ادامه تحصیل  که خیلی علاقه دارم ،اگر برم دیگه همین  شغل قراردادی رو هم از دست میدم 

همین ک شغل داری بشین خداروشکر کن من انقد اذیت میشم از بیکاری تازه دارم کلاس میرم باور کن جا ...

جاری من خودش کارمند رسمی دولته  الان مرخصی  هستش بچه هاش رو هم که دور و اطرافیان  بزرگ‌می‌کنند .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری من خودش کارمند رسمی دولته  الان مرخصی  هستش بچه هاش رو هم که دور و اطرافیان  بزر ...

عاا پ حق داری منم دلم گرف😅

برایم شعر بفرست...!حتی شعر هایی که عاشقان دیگرت برای تو می گویند...!می خواهم بدانم ...دیگران که دچار تو می شوند ، تا کجای شعر پیش می روند..!  تا کجای عشق ...تا کجای جاده ای که من در انتهای آن ایستاده ام!
 همین ک شغل داری بشین خداروشکر کن من انقد اذیت میشم از بیکاری تازه دارم کلاس میرم باور کن جا ...

فکر نکن برای نازایی هم بیکار بودم ،۲ بار ای وی اف کردم ،۵ بار سقط کردم ،و هر راه و روشی رو هم امتحان کردم 

یکبار هم که تا ۱۵ هفته بارداری سالم داشتم ،سندروم داون بود ،سقط کردم‌    

خیلی از دکترا الکی میگن بچت سندرومبه ک سقط کنن مادرا.

بخاطر یسری مسائل سیاسی از صهیونیست دستور میگیرن نسل کشی کنن

من دیدم خیلیم دیدم یه طرف گفتن بچت سندرومیه اما سقط نکردن ب دنیا اوردن دیدن سالمه

دفعه بعد باردار شدی ب حرف دکترای خدانشناس گوش نده

برایم شعر بفرست...!حتی شعر هایی که عاشقان دیگرت برای تو می گویند...!می خواهم بدانم ...دیگران که دچار تو می شوند ، تا کجای شعر پیش می روند..!  تا کجای عشق ...تا کجای جاده ای که من در انتهای آن ایستاده ام!
خیلی از دکترا الکی میگن بچت سندرومبه ک سقط کنن مادرا. بخاطر یسری مسائل سیاسی از صهیونیست دستور میگی ...

عزیزم .آزمایشگاه ژنتیک رفتم .چند نوبت تکرار میکنن ،هم تست سلفری دادم ،آمینوسنتز کردم .

دیگه تست ژنتیک نشون میده ،از خودشون که نمیگن 

آنقدر هم بدبین نباش ،دکتر من مومن و خداشناس بود .

دقیقا خیلی بدبینم به دکترا

انقد که کارای شیطانی کردن