2777
2789
آخه پلاستیکیه

ایراد نداره،منم برای ربای خونگیم رفتم پلاستیکی خریدم ازینا ک مخصوص فریز باهمون میزارم فریز باهمونم بعد میارم یخچال استفاده میکنم مهم اینه محکم بشه هوانره توش کپک نزنه

تو تصادف جلو چشمام جون دادن ۲ تا داشتم پسر  ۲ ساله و ۴ ساله

وووای یا خدا 

ببخشید پرسیدم،چون دیدم سرت شلوغه خواستم ببینم با بچه میتونی به اینهمه کار برسی؟؟؟؟

عذر میخوام عزیزم😥😥😥😥😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وووای یا خدا  ببخشید پرسیدم،چون دیدم سرت شلوغه خواستم ببینم با بچه میتونی به اینهمه کار برسی؟؟ ...

نه عشقم ناراحت نشدم اتفاقا گریه هم کردم الان براشون چون  مادر فراموش نمیکنه 

در کل من از بچگی فعال بود م مخترع دستگاه بودم و انواع هنرهای فرش بافی و بافتنی و خیاطی و گلدوزی و ارایشگری و... رو هم بلدم و دوست دارم از هر ثانیه وقتم مفید استفاده بشه 

شاید الان این سوال بیاد تو ذهنت ک چند سالمه 

۳۲ سالمه .

شاید این سوال بیاد تو ذهنت ک چرا اینقدر فعال بودم 

نور ب قبر مادربزرگم بباره اون این هنرها رو یادم داد و در کل زن زرنگ توانمندی بود 

وووای یا خدا  ببخشید پرسیدم،چون دیدم سرت شلوغه خواستم ببینم با بچه میتونی به اینهمه کار برسی؟؟ ...

بچه هم که داشتم بیشتر فعالیت میکردم 

چون توان من تو روحیه ام هست  شاد که باشم کوه رو جابجا میکنم 

ایراد نداره،منم برای ربای خونگیم رفتم پلاستیکی خریدم ازینا ک مخصوص فریز باهمون میزارم فریز باهمونم ب ...

جدی؟ممنون عزیزم 🙏

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم