2777
2789
عنوان

شده مثل من بشین

115 بازدید | 15 پست

از اول امسال یه قسمتی از بدنم درد میگیره، میرم کلی هزینه دکتر میکنم، بعد هیچکدوم هم تشخیص نمیدن چی شده، واقعا دیگه مستاصل شدم، بنظرتون میشه کار جن و اینا باشه، مثل از شروع سال یه مدت پشتم اینقدر درد میکردم نمی‌تونستم نفس بکشم دکتر برام دوتا ام ار ای نوشت، یه عکس از مری و عثنی عشر و معده ولی اخرش هم گفت نمیدونم دلیلش چیه، بعد اون خوب شد، کلیم درد گرفت، مابین اون یه مشکل دیگه   گرفتم که خدا رو شکر اینم دکتر تشخیص نداد

⁦⁩⁦

منم مث توام عزیزم از وقتی رفتیم شهر دیگه اینجوری شدم الانم عضله پشت پام گرفته دردش خوب نمیشه هزارتا تشخیصم دادن کلا تو دکترم سه ماهه😑😑😑

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث توام عزیزم از وقتی رفتیم شهر دیگه اینجوری شدم الانم عضله پشت پام گرفته دردش خوب نمیشه هزارتا ...

خدا بهت سلامتی بده گلم،درکت میکنم واقعا سخته تو یک ماه پنج تا دکتر رفتم، گرونی از یه طرف اینکه ادم نمیدونه دردش چیه از طرف دیگه

⁦⁩⁦
خدا بهت سلامتی بده گلم،درکت میکنم واقعا سخته تو یک ماه پنج تا دکتر رفتم، گرونی از یه طرف اینکه ادم ن ...

میفهمم چی میگی نمیدونمم دلیلش چیه بخدا خسته شدم شوهرم میگه یه بار دستته یه بار پاته یه بار نفست میگیره و..... 

میفهمم چی میگی نمیدونمم دلیلش چیه بخدا خسته شدم شوهرم میگه یه بار دستته یه بار پاته یه بار نفست میگی ...

منم همونطور دیگه پیش خودم میگفتم برم پیش یه دعا نویسی جایی، اخه اینطور که نمیشه، شاید هم خرافات باشه ولی دیگه خسته شدم

⁦⁩⁦
اونکه همیشه اوضاعش خرابه گلم

همشم درد نیستا یه بار سرما خوردم یه بار کلیه ام عفونت کرد اوووو خیلی درد و بلا سرم اومده تو سه ماه فقط

منم همونطور دیگه پیش خودم میگفتم برم پیش یه دعا نویسی جایی، اخه اینطور که نمیشه، شاید هم خرافات باشه ...

آره والا منم میگم طلسم شدم آخه انقد مریض آدم

اخه جالبش اینجاست که با این همه علم و ازمایش و اینا هم میگن نمیدونیم چته بعد یه مدت خود بخود خوب میش ...

دقییییقا تورو خدا اگه راهی پیدا کردی بهم بگو