خانوما دارم از استرس میمیرم چیکار کنم هفته ۳۷ از دیروز حرکات جنین کم و یا حتی صفر شده از سرشب دوتا حرکت دردناک داشته فقط سرشب رفتم زایشگاه صدای قلبش خوب بود گفت برو یه چیز بخور بیا برا نوار قلب من اومدم گفتم صدا قلبش خوب بود نمیخاد دیگه برم الان که دیگه تکوناش کمه پشیمون شدم چیکار کنم بلند شم برم یا نه کسی تجربه ای نداره توروخدا راهنمایی کنین حالم خیلی بده
اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........
دقیقا بچه منم تو هفته ۳۷ هفته و ۱ روز حرکتش کم شد رفتم بیمارستان بعد سونو اورژانسی زایمان کردم
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
عزیزم چندتا شکلات بخور چون بچه با خوردن شکلات تحریک میشه تکون مبخوره
خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس