narges4 مدیر استارتر عضویت: 1395/12/07 تعداد پست: 1999 عنوان خانمهای خونه دااااار 44 بازدید | 6 پست میخام سینک بخرم بین گرانیتی و استیل موندم ممنون میشم راهنماییم کنید و از تجربه هاتون بگید پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت میکنند. 1401/09/25 | 00:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanomhasti عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 2342 استیل بخر گرانیتیا سرد و گرم بشن میشکنن خواهرم گرانیتی داشت ظرفاشو شست اومد برنج ابکش کنه سینک گرانیتش شکست
نورماجين عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 693 دوست من مهدس معمارهيكسال براي پروژه هاشون كلا سينك گرانيتي سفارش دادن چون شيك هم بودن. ميگفت بعد شش ماه داد همه از اين سينكا در اومدظاهرا خيلي ايرادها ازشون در اومده دقيق نميدونم ولي ميگفت مشتري ها خيلي شكايت كرده بودن
اسما۹۸ عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 5126 من گرانیتی دارم راضیم البته رنگ مشکی خاهرم رنگ کرم داره همش جرم میگیره و مشخص میشه.
narges4 مدیر استارتر عضویت: 1395/12/07 تعداد پست: 1999 استیل بخر گرانیتیا سرد و گرم بشن میشکنن خواهرم گرانیتی داشت ظرفاشو شست اومد برنج ابکش کنه سینک ... وای جدی میگفتن چیزی محکم بیفته توش میشکنه یه مغازه رفتم گفت بخر عالیه یکی دیگه رفتم گفت موندگاری میخای استیل بخر شوهرمم میگه استیل من میگم اون شیکتره و رسوب نمیگیره ولی میترسم دو دلم پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت میکنند.
narges4 مدیر استارتر عضویت: 1395/12/07 تعداد پست: 1999 دوست من مهدس معماره يكسال براي پروژه هاشون كلا سينك گرانيتي سفارش دادن چون شيك هم بودن. ميگفت بعد ش ... چه بد ممنون که بهم گفتی🙌❤️ پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت میکنند.
khanomhasti عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 2342 وای جدی میگفتن چیزی محکم بیفته توش میشکنه یه مغازه رفتم گفت بخر عالیه یکی دیگه ... والا من خودم دیدم که با سرد و گرم شدن شکست استیل جنس خوب بخر