2777
2789

من متولد ۸۰ ام 

سال ۹۸ فارغ التحصیل شدم 

از اون موقع تا الان خونه نشینم 

سال اولش دوبار کنکور دادم ولی نخوندم 

بشدت باهوشم و درس خون ولی کنفیکون شدم 

بچه ها حالم بده اصلا تمرکز ندارم 

دوسال پیش مریض بودم افتاده بودم گوشه خونه مریضیم روانی بود بچه ها بقرآن اگه دروغ بگم گریه می کردم منو ببرید دکتر کسی نبردم 

بابام خیلیییی پول داره ولی متوسط زندکی می کنیم 

یعنی خسیسه مامانمم ی جوریه 

مثلا ماهی ۱۵ تومن خرج خورد و خوراک میکنه ولی حاضر نیست ماهانه من رو از ۵۰۰ کنه ی تومن 

نمی زارن برم سرکار 

بهم توهین می کنن 

خودمو بکشم چی کار کنم خستم 

بچه ها من بیماری روانی دارم صبح ها با معد درد بیدار میشم الانم دارم گریه میکنم و مینوسم همیشه پاهام توش حسه بدیه کمرم میسوزه حالم بده 

هیچکی منو دوست ندارهاحترام بهم نمیزارن خودمم از همه بد تر اعتماد ب نفس همه چی صفر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعی

شما جای من بودید چی کار می‌کردید آبجیم ی سال از من کوچیکتره همش فکر خودش و خوش گذرونیشه مامانم با خانوادش خوشه منم بد بخت نمی گم تقصیر من نیست ولی خانوادم نامردن

عزیزم من درکت میکنم 

خودمم به دلایلی ده سال از دانشگاه عقب افتادم ولی اینو بدون که پایان زندگی نیس 

برای احترام بدست آوردن باید جنگید . اول سعی کن هررررر طور شده بری سر کار .مهارت بدست بیار نه اینکه بری فروشندگی.انشاالله همه چی درست میشه 

ناخن کار نی  نی سایت 💅
متاسفانه تا سن 60سالگی همینی از دستشون در عذابی مگر اینکه پدر ومادرتون رفتار با فرزندان را مطالعه کن ...

دیونان بخدا آبجی از همه بدتر بخدا من انقدر دوسشون دارم باهام خیلییی بد رفتار میکنن آبجی دانشگاه آزادی هست ب وضعیت من تیکه میندازه 

آبجیم از من خوشگل تره خواستگار میاد بابام ب من میگه شوهر کن می خوایم بریم پیش نامحرم یا غریبه میگه تو برو لیاا نرو جلوی همه بهم میگه سیاه میگه این خیلی خوشگل مامانم بهم میگه مثلا فلانی مثل توعه خوشگل نیست  من نمی گم خوشگلم میگم چرا عزیز ترین کس هام باید باهام اینجوری کنن