2777
2789
عنوان

می‌خوام سبک پوششم رو عوض کنم

911 بازدید | 29 پست

من همیشه تیپام اسپرت و پسرونس

ولی دلم میخواد یک تیپ خفن و جدید بزنم واسه امسال نگین زوده و فلان من همیشه لباسای عیدمو زودتر میخرم 

فقط رنگ و مدل بهم بگین 

من همیشه رنگهای شاد می‌پوشم ولی مانتو و هودی مشکی دارم کلا هرچی میدونین از ی استایل خاص و خانمی بهم بگین 

خودم شلوار بگ دلم میخواد اما همیشه شلوارام اسلش و تنگ یا فوقش مام استایل بوده حس میکنم زیادی گشاده

اما کلا می‌خوام نظرتونو بدونم

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم حتما شاپینو را امتحان کن شاید کلی استایل مناسب بتونی پیدا کنی https://shopino.app/

مرسی از راهنماییت 💜🥺

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

سلام ..ببخشید میشه بگید خواهرتون که fsh بالا داشتند تو درمانگاه ثامن چه داروهای تجویز کردن براش؟ الان fsh ش نرمال شده؟

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
سلام ..ببخشید میشه بگید خواهرتون که fsh بالا داشتند تو درمانگاه ثامن چه داروهای تجویز کردن براش؟ الا ...

داروهاشو نمی‌دونم ولی میدونم الان نرماله حالش خیلی خوبه و قاعدگیش منظمه

هنوز هم دارو گیاهی میخوره؟

ارع بعضیاشو هنوز میخوره