عزیزم قانون جذب چیزی نیست که بشه تو یک جمله یا حتی یک کتاب خلاصش کرد.اما در کل قانون جذب قانون دومه قانون اول ارتعاشه یعنی تو هر خواسته ای ک داری باید اول ارتعاش داشتن اون خواسته رو بفرستی حالا چطوری هرکسی یک روش داره .یک سری تصور خلاق دارن و خودشون تو اون شرایط تصور میکنن.یکسری یک جعبه درست میکنن و همه خواسته هاشون تو اون میزارن و اینطوری احساس میکنن دارنش .بعضیا ی تابلو آرزو میزارن رو دیوار و همه خواسته هاشون روش میچسبانند.بعضیا سعی میکنم با افرادی ک ب اون هدف اونا رسیدن نزدیک بشن و خودشون جای اون قرار بدن .بعضیا نقاشی میکشم.بعضیا مینویسند.بعضیا اشیا مرتبط میخورم.مثلا طرف هدفش خرید خونس.هرچیز کوچیکم ک میخره میگ واسه خونه جدیدم آنقدر مطمئن ک میخره.و هزاران روش دیگ .مهم اینهاحساس داشتن یک چیز خلق کنیم تا بعدش اون چیز واقعا بوجود بیاد.این در مورد تمام چیزهای بدم صدق میکنه.باید اصولی و طی چند ماه یاد بگیرین و ادامش بدین یادگیریتون تا آخر عمررررر چون پایان ندارع.چندتا پیشنهاد.یک دوره کارشناسی جذب امیر شریفی حدود یه تومنه و اینکه واقعا من قبول داشتم .دوم کتاب های استر هیکس آنتونی رابین راندابرن دکتر هیوله رو بخونین خوبی دوره امیر شریفی اینه تمامش با آیه های قرآن میگه ک برای اعتقاد ما جوره .و در آخر برای گام اول مستند فیلم راز حتمااااا ببینید ی کلیات
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راستی دوستای گلم من خودم اول کانال تلگرام امیر شریفی رو عضو شدم و از اول ویس هاشو گوش کردم اومدم پایین .تا از اونا نتیجه نگرفتم دوره رو خریداری نکردم .چون اگ اعتقاد نداشته باشی نمیتونی نتیجه بگیری شما هم اول همین کار بکنین .انشالله همتون به آرزوهای عزیز و قشنگتون برسین
[QUOTE=264186392]عزیزم جواب گذاشتم به صورت کلی[/QUOTEسلام یعنی ب نظرت اسم پسرم دایم تو ذهنم بگم و بر ...
اره عزیزم.اما یه چیز بهت بگم این ی قانون ن تنها راجع ب این خواستت بلکه هر چیز دیگه ای اگر دیدی با کارها و تمرین های ک داری انجام میدی احساس بدی داری یعنی اشتباه یعنی دقیقا داری ب نقطه مقابل خواستت انرژی میدی یعنی تمرکز ضمیر ناخوداگاهت رو نبود اون چیز تمرکز کرده مثلاااااا .طرف میگ من هر شب تصور کردم چرا به خواستم نمیرسم .در حالی ک وقتی میپرسی میفهمی تو تصورشم همش احساسش بده و نداشتن اون چیز اذیتش میکنه.احساسسسسس در قانون جذب مثل یک آلارم ک دائم ب آدم میگ این کار تورو ب خواستت میرسونه یا دور میکنه.اگر کاری میکنی و احساست بده انجامش نده هرگز
چ جالب میدونی وقتی بارداری دوممم بود ب پسر فکر میکردم ولی میترسیدم ی ترسی ام داشتم ک اگه دختر بود اگ ...
عزیزم من نمیخوام بگم ک خدا تو سرنوشت ما و فرزندانمون دخیل نیست.من عاشق خدای قشنگم.اما همون خدا میگه ک ما انسان را مسئول سرنوشت خویش آفریدیم.پس خودمون مسئول خوشبختی یا بدبختی هستیم
معذرت ک دایم میپرسم اینم بگم ک همش ته قلبم دوتا دختر تصور میکردم و ی پسر احساس میکنم واقعا همون شد
مطمئن باش خودمون بهتر از هرکسی میدونیم ک حال و هوای الانمون رو ی روزی تصور میکردیم . و یا احساس امروز رو قبلا داشتیم.فقط تلاش کن برای بهتر کردن احساست .چون اینطوری مطمئت میشی ک حالاک احساست خوبه مسیرت درسته😉
من اهل كتاب اينا نيستم دوره هم هزينش ندارم فقط تصوراتم اينه مطمعنم ي شوهر ايده ال ميكنم گاهي هم فك ...
اره عزیزم .حتما تصورات مثبت داشته باش.ن اینکه از ترس اینکه تو دلت هست مثلا نکنه شوهر بدی باشه .بعد خودت گول بزنی بگی ن خوبه.پس واقعییییت اینه ک با تمام وجودت باور داشته باشی تصور کنی مسافرت رفتن اون عشق بازی تون تو بارون .محبتتون ب هم.دکوراسیون خونتون.و.....پس حتما مستند راز ببین حداقل