2777
2789
عنوان

تروخدا یک لحظه

72 بازدید | 7 پست

ببخشید خانم ها از دیشب تاحالا دخترم داره گریه می کنه که مسابقه درمورد انشا درمورد دیابت هست چرا تو هیچی بلد نیستی از اینترنت چیز های بزرگتر از سنش میاد مدیر گرفته در سطح خودشان ولی من موندم هیچی نمی خوره می که تا برام انشا ننویسی گوش به حرفت نمی دم تروخدا شما که انشاتون خوبه یکم درمورد دیابت راه پیشگیری و نوع دیابت و درمان دیابت و ضرر هاش کمکم کنید به خدا دعاتون می کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نخایت کاری که میکنید از تونت باید یه کم بهش اگاهی بدین خودش بنویسه انشا رو اون باید بنویسه نه شم ...

نه من براش می نویسم خودش پاک نویس می کنه تازگی خیلی دل نازک شده به هرچی که برنده نشه و بلد نباشه گیر می ده 

https://diabethome.com/%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87/این سایت ساده توضیح داده/// پیشنهادم اینه اول درباره بیماری دیابت بنوسید که چه جوری پیش میاد. بعد از عوارضش بگیو اینکه چه غذاهایی خوبه یا بد. نتیجه گیری هم درباره نعمت سلامتی  بنویسید