2777
2789
عنوان

میخام دستگاه شنود بخرم😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 7205 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلامگه به ادم معمولی ها جایی میفروشن از این چیزا، اخه بیشتر واسه پلیس هاست و...

تهرآن پاساژ علاالدین هست

میگن صبر کنید همه چیز درست میشه ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌  ولی نگفتند تا کی شاید بعدا دیر باشه...‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ https://www.goftino.com/c/F7ZSZA

اگه قیمتش بالاست از هرسایتی نمیشه گرفت شهرتون بزرگ باشه احتمالا یسری مغازه ها داشته باشن

اما نگیری خیلی بهتره دردسر میشه بعدا

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 

شوهردوستم تو ماشین دوستم شنود گذاشته بود چند وقت زیر نظرش داشت دوستمم اتفاقی متوجه شد رفت درش اورد الان درحال طلاقن در صورتی که سیمکارتش هم بنام شوهرش بود چیزی برامخفی کاری نبود