2777
2789
عنوان

مامان دوقلوها (پيروتاپيك ديروز)

179 بازدید | 10 پست

سلام عزيزاي دلمم ديروز تاپيك زدم خيلي دلم گرفته بود منتظر بهانه براي گريه بودم. همون موقع پدرم انگار از راه دور دلتنگيمو حس كرد زنگ زد گفت عصر تا بچه ها  رسيدن از مدرسه  اماده بشين بياين پاركي كه خيلي دوست داشتم از بچگي.. مامان بابا ها انگار 

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدو پوشيدن هم پارك پياده شديم كلي بريدن تو هوا از خوشحالي. رالي بازي كرديم بعدم ازين موتور ٤چرخها بر ...

ولی چقدکیف کردم تااینجاروخوندم، ان شاءا... همیشه شادباشی، خداپدرومادرتم نگه داره واقعافرشتن مادروپدرخودمم همین جورین ماهَن ماه

ناراحت نباش همیشه سیب سرخ دست چلاق میوفته😂😂😂
ولی چقدکیف کردم تااینجاروخوندم، ان شاءا... همیشه شادباشی، خداپدرومادرتم نگه داره واقعافرشتن مادروپدر ...

زنده باشي قشنگم انسالله بدر مادرت هميشع صحيح و سلامت باشن💖 جاتون خالي اول صبح  مامانم بردم سالن موهامو رنگ كرد صورتمو اصلاح كرد و پاكسازي پوست حال اومدم كلي هم خوراكيا مورد علاقم خريدن 😍😅😂  حسابي تجديد قوا كردم اونجا با انرژي برگشتم.. ممنونم اون روز توي حال بدم كنار بودي گفتم الان كه خوبم هم حال خوبمو به اشتراك بگذارم❤️

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖