2777
2789

سلام، من تازه عروسم اونقدر مثل شماها کدبانو نیسم، پس لطفاً به سوال هام نخندید😅 می‌خوام خانواده همسرم رو دعوت کنم، بعد بنظرتون برای ۱۰ نفر برای پخت برنج چ کارهایی باید انجام بدم ک برنجم خوب دربیاد، و اینکه برنج رو دقیقا کی آبکش کنم؟ وقتی که دورش پخته و وقتی بین انگشتام له میکنم وسطش یه خط نازک سفت هستش، یا وقتی که در حد دو سه تا نقطه ی ریز سفت میمونه؟

قبلا برا پنج نفر درست میکردم زود ابکشش میکردم باید سه ساعت دم میکشید😅 مررسیییی ازتوون

ببین من ۱۰ ساله عروسی کردم هنوز بلد نیستم برنج آبکش بکنم یه وقت اگر مهمونی داشته باشم بخوام برنج آبکش کنم معمولاً خود مامانم هست برام انجام میده من همیشه برنج‌هامو کته درست می‌کنم و خیلی هم خوب میشه 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنج ابكشام عالي ميشه يه كم  زنده برنجت را ابكش كن بعدهم يه ليوان اب و قدري كه روغن ميخواي بريزي تو قابلمه ات  باهم جوش بيار يه قل كه خورد بردار بده رو برنجت و دم بزار واسه مهمونيامز اين كار ميكنم فقط حواست باشه نه خشك برداري نه اينكه برنجت بره 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

من خطش 5تا بیفته ابکش میکنم البته ب برنجتونم مونده من طارم کشت دوم استفاده میکنم برای دم کردن دوساعت کافیه 

اگه برنجتم زنده بود میتونی داخل استکان آب بریزی بزاری وسطش بعد ابکشی و بزارین دم بکشه

بعد دم کشیدن هم کره آب شده بریز رو برنج تا عطرو طعم  بهتر بده 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

برنج ابكشام عالي ميشه يه كم زنده برنجت را ابكش كن بعدهم يه ليوان اب و قدري كه روغن ميخواي بريزي تو ...

ببینید من مشکلم همینجاست که دقیق نمی‌دونم کی برنجمو آبکش کنم، وقتی که برنجو له میکنم و دوسه تا نقطه ی ریز سفت مونده؟یا زودتر؟ آخه معمولا خیلی زود ابکشش میکنم مجبورم سه ساعت وایسم تا دم بکشه، ولی میبینم برنج مامانم تو یکی دوساعت فوری دم میکشه،

برا تهدیگش چیکار میکنید که خوب باشه ؟

یعنی چی برنج زنده ؟

برنج ۳حالت میشه یا شفته در میاد یا معمولی یاام زنده 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید