2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کراتین نکن خیلی زشت میشه شبیه موهایی میشه که انگار همیشه چربه یا انگار لیس زده شده موهاشون

اخه دوستم کراتین کرده بود اینجور که شما میگید نشده بود 

ولی چون موهاش خیلی فر بود کامل صاف نشده بود( شاید حدود 80 درصد صاف شد)

اره من راضی بودم شلاقی شلاقی ن ولی خیلی لخت و نرم شده بود ۷ماه موندگاری داشت 

بعد از 7 ماه موهاتون مثل قبل کراتین شد یا از قبل بهتر بود؟ 

اینجا که من میخوام برم گفته 2 سال ضمانت داره 

بعد از 7 ماه موهاتون مثل قبل کراتین شد یا از قبل بهتر بود؟  اینجا که من میخوام برم گفته 2 سال ...

دقیقا برگشت مث قبل.ولی خب یخورده ریزش هم گرفته .بااینک ب ریشه نمیزنه ولی ریزش میاره من دیگ بعدش انجام ندادم

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

من راضی نبودم 

اولش که انگار گاو‌لیس زده هرچی موداری میچسبه کف سرت

موهام ظاهر چرب داشت انگار دوکیلو‌روغن زده بودم

حالت نمیگرف شبیه موهای ژاپنیا صاف و‌بیحالت

بعدم که ریشه موهای خودم درومد‌ دودسته و‌ناجور

تا چندماهم ریزش شدید داشتم

لایک نکنید لطفا😘تیکر برای رسیدن به هدفمه😍
دقیقا برگشت مث قبل.ولی خب یخورده ریزش هم گرفته .بااینک ب ریشه نمیزنه ولی ریزش میاره من دیگ بعدش انجا ...

ببخشید یکی از کاربرا گفت مو همیشه انگار چربه یا یکی انگار مو رو لیس زده. برای شما اینجوری بود؟ 

من راضی نبودم  اولش که انگار گاو‌لیس زده هرچی موداری میچسبه کف سرت موهام ظاهر چرب داشت انگار ...

ای بابا چقد بد 

پشیمون شدم 

اخه من موهام خیلی وز هست نمیدونم چیکارکنم کلافه شدم 

اگر کوتاهشون کنم پف خیلی زیاد میکنه الان بلند و وز شدید هست 

خوشحال بودم که به کراتین شاید راحت شم

شلاقی شلاقی ک خب غیرممکنه ،لخت و صاف میشه ،احیا کنی هم نرم و لطیف میشه ،شامپوداخل حمام داره و ماسک داخل حمام داره ماسک رو ک میزنی اصلا نباید ب ریشه موها بزنی فقط ساقه ها و یکم آبکشی کنی و بیای بیرون و خشک کنی موهاتو و سشوار کنی یکم ک خشک شد روغن آرگان میزنی و بعد حسابی خشک میکنی موهاتو و همین

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
ببخشید یکی از کاربرا گفت مو همیشه انگار چربه یا یکی انگار مو رو لیس زده. برای شما اینجوری بود؟ 

ن اصلا.فقط ۳روز اول چون موهام قرنطینه بود پراز مواد بود اره چرب بود ولی بعداز ۳روز ک حمام رفتم موهام خوب بود

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
ای بابا چقد بد  پشیمون شدم  اخه من موهام خیلی وز هست نمیدونم چیکارکنم کلافه شدم  ا ...

کراتینه فقط ظاهر موهارو درست میکنه از درون نابود میکنه

موهاتو تقویت کن بهشون برس انقدر خوب میشن که خودتم باورت نمیشه

لایک نکنید لطفا😘تیکر برای رسیدن به هدفمه😍