2777
2789
عنوان

شما تا حالا اینجوری شدین؟

141 بازدید | 17 پست

بچه ها من هر چن وقت یه بار یهو سرم گیج میره امروزم از ماشین پیاده شدم حالم یه جوری شد اومدم خونه دیدم سرگیجه گرفتم الان دراز کشیدم سرمو که ثابت نگه میدارم اصلا احساس سرگیجه ندارم ولی وقتی سرم یه میلیمتر تکون میخوره حس میکنم دور دونیا میچرخه وقتی سرمم میچرخونم حالت تهوع دارم چرا ؟من خیلی اینجوری میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیا سرت ضربه دیده؟ وضع ترشحات گوش و شنوایی ات چی؟ فشار خونت شاید جا به جا شده🤔

اصلا نمیدونم چرا این سرگیجه دس از سر من برنمیداره من تا حالا مشکل فشار خون و گوش نداشتم نمیدونم!!!

اصلا نمیدونم چرا این سرگیجه دس از سر من برنمیداره من تا حالا مشکل فشار خون و گوش نداشتم نمیدونم!!!

من فکر میکنم بخاطر سردی هوا یا سرما خوردن باشه چون باعث خشکی گوش میشه که باعث عفونت میشه.

آب زیاد بخور

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃