2777
2789

دخترم ۲ سالشه اصلااااااااا حرف گکش نمیده مثلا بگم بزار لباستو عوض کنم اصلا نمیزاره یا فرار میکنه یا قایم میشه بعضابعد که من عصبی میشم میگم خوب نپوش اصلا میاد میگه بایدتنم کنی واقعا خیلی حرصم میده  😭😭😭😭

اخیی😂😂

عزیزممم خیلی خوشم اومد از خودت

پدر و مادر عزیزم مرسی که توی هر شرایطی کنارم بودید شما بهترین من هستید این رو نوشتم ک همیشه یادم بمونه به یاد امشب و اینکه من از بدی بقیه قوی تر شدم ولی اینو فهمیدم هیچ چيز از هیچکس بعید نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا. دختر من 4سالشه هنوز دختر تو کوچولویه

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
کلا سرهرچیزی اینجوریه غذا بیارم بگم مامانی بخوراصلا لب نمیزنه بعدش که میگم باشه پس ببرم همین که بلند ...

😂😂انگاری باتولج میکنه 

خدایا ازته قلبم بتواعتماددارم میدونم هیچ وقت دستمو رهانمیکنی 
چرا😅

نمیدونم حس خوبی داشتم عزیزمم

پدر و مادر عزیزم مرسی که توی هر شرایطی کنارم بودید شما بهترین من هستید این رو نوشتم ک همیشه یادم بمونه به یاد امشب و اینکه من از بدی بقیه قوی تر شدم ولی اینو فهمیدم هیچ چيز از هیچکس بعید نیست
😂😂انگاری باتولج میکنه 

آره کلا خیلیییییی لجبازه قبلا اینجوری نبودا اونقد خوب بود حرف گوش میکرد الان اصلا بگم مامان مثلا فلان چیزو از اتاق برام میاری میگه خودت برو بردار دیگه😐تا میخوام خودم برم بیارم میگه نه نه با جیغ که من میخوام بیارمش 

به خدا نگران میشم میگم این چرا اینجوری میکنه آخه 😕