2777
2789
عنوان

کدوم رو قبول دارید؟؟

302 بازدید | 32 پست

دوستان من دو تا دختر عمه دارم که خواهر شوهر و زنداداش هستن

در امد همسر جفتشون یکیه

یکی از دختر عمه هام اهل پول جمع کردنه و هیچوقت یه لباس درست حسابی تنش ندیدم،وای خونه و ماشین و ویلا و وضع مالی خوبی داره

اون یکی دختر عمم خیلی اهل تیپ زدن و مد روز گشتن و این حرفاست،یعنی تا حالا حتی با یه لباس معمولی ندیدمش،همیشه اولین چیزی که مد میشه رو این میخره،بهترین مدل گوشی و کیف و کفش و لباسای مارک میپوشه ولی مستاجره و فقط یه پراید دارن و هیچی دیگه ندارن

حالا شما اگه بخواین یکی از این دو تا ادم رو تایید کنید به نظر شما کدوم یکیشون مورد قیبول شماست و اگه جاش بودین مثله این ادم زندگی میکردین

اونی که خونه زندگی خوب داره یا اونی که به خودش همیشه میرسه

لطفا فقط نگید حد وسط این دو تا

یه کدومشونو انتخاب کنید

قطعا جفتش اشتباهه خب آدم راه اشتباه انتخاب نمیکنه ی جوری زندگی میکنه هم خوب تو نظر بقیه دیده بشه هم از درون هم پر باشع 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچ کدوم .. من حد وسط رو انتخاب میکنم ن مث گدا بگردی ن مث ملکه انگلیس 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر چیزی بجای خود من هرگز از شکم نمیزنم چون معتقدم نخوری باید بدیش دارو و مکمل بخوریش معتقدم هیچ کس شکم خالیتو نمیبینه ولی لباس و پوششتو میبینه پس در حد خودمون تیپ میزنیم .. خونه و ماشین و زمین و اینجور چیزام داریم .. هر چیزی در جای خود .. ولی مثلا مبلام نیاز ب تعویض دازن و تی وی خودمم النگو ندارم پولی دستمون اومد ترجیم زمین بود ک خریدیم .. تو این چیزا میشه اولویت بندی کرد

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 
ینظر من اونیکه خونه ماشین خوب داره ....میدونی چرا؟چون بارشو بسته حالا از این به بعد با خیال راحت میت ...

اخه این ادم به نپوشیدن و خوب نگشتن دیگه عادت کرده

نمیتونه خوب بپوشه.خسیسیش میاد

حالا کدومو انتخاب میکنی؟؟

گفتم که حد وسط رو نگید یه کدومش 

نمیتونم چون هرگز این سبک زندگیم نبوده

اخه این ادم به نپوشیدن و خوب نگشتن دیگه عادت کرده نمیتونه خوب بپوشه.خسیسیش میاد حالا کدومو انتخاب ...

والا.....خودمنم کم ولخرج نیستم خونه هم نداریم....ولی خیلی دوس داشتم یکم خسیس میبودمو جمع میکردم گرچه نمیتونم....

خب کدوم مورد تاییدتونه مثلا بین بد و بدتر

واقعا نمیدونم چی بگم ولیی اگر شوهرت از اون خونه و ماشین و اینا چیزی بنامت بکنه گزینه اول وگرنه چ فاید مث گدا بگردی ن بخوری ن پوشی اخرشم همه چی بنام اقا باشه

والا.....خودمنم کم ولخرج نیستم خونه هم نداریم....ولی خیلی دوس داشتم یکم خسیس میبودمو جمع میکردم گرچه ...

ادمای خسیس هر چی سعیشونو بکنن نمیتونن هیچوقت دست و دلباز بشن،چون دلشو ندارن

ادمای دست و دلبازم هیچوقت نمیتونن خسیس بشن چون خرج کردن و به خودشون رسیدن همیشه براشون تو اولویته

والا.....خودمنم کم ولخرج نیستم خونه هم نداریم....ولی خیلی دوس داشتم یکم خسیس میبودمو جمع میکردم گرچه ...

حالا شما بین این دو ادم نه اینکه خودتو جاشون بذاری

کدومشونو بیشتر قبول داری

مثلا یه دختردایی دارم همسن خودمه عید رفتیم خونشون عید دیدنی.....وای نگم برات فقط تافی کره ای و پرتقال برا پذیرایی داشت🤦‍♀️علی رغم اینکه میدونم پول خرید اجیل یا یه کیلو شکلات ابرومندانرو دارن ولی دلشون نمیاد خرج کنن