خانومایی که انتقال جنین داشتین توروخدا جواب بدین از روز ۸ شروع کردم تا امروز که ۱۲س بیبی چک زدم منفیه خیلی علائم داشتم کمردرد سینه درد پا درد و سفت شدن سینه شنبه ازمایش دارم شده بیبی چکتون بعد انتقال منفی باشه ولی ازمایشتون مثبت؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!میترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
مگه پروژسترون تزریق نمیکنی بعد انتقال ؟عزیزم بی بی چک فقط استرس میده و دنبال علائم گشتن. بدترین چیز استرس تو این دوران. موقعی که دکتر گفته برو. آزمایش انشالله مثبت.
دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀