2777
2789

خانومایی که انتقال جنین داشتین توروخدا جواب بدین از روز ۸ شروع کردم تا امروز که ۱۲س بیبی چک زدم منفیه خیلی علائم داشتم کمردرد سینه درد پا درد و سفت شدن سینه شنبه ازمایش دارم شده بیبی چکتون بعد انتقال منفی باشه ولی ازمایشتون مثبت؟؟؟

چشم انتظار...بیبی چک مثبتم آرزوس😔

وا چه زود چخبره گلم روز ۱۴یا ۱۵ اونم فقط آزمایش خون 

بیبی چک ممکنه مثبت کاذب یا منفی کاذب نشون بده به خاطر آمپول های هورمونی که استفاده کردی اینارو دکتر بهت نگفت ؟ اصلا استرس نداشته باش عزیزم فعلا صبر کن 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ۱۲ زدی زوده باید ۱۴ بزنی 

ایشاالله شنبه میری و مثبت فکر های مثبت کن مثبت میشه

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
امپول و دارو مصرف نکردم اصلا

فریز بود جنینت ؟ بازم باید تا روز ۱۴یا ۱۵صبر کنی زودتر از موعد منفی نشون میده جز استرس هیچی نداره آروم باش و به خدا توکل کن انشالا که مثبته ❤️

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
امپول و دارو مصرف نکردم اصلا

مگه پروژسترون تزریق نمیکنی بعد انتقال ؟عزیزم بی بی چک فقط استرس میده و دنبال علائم گشتن. بدترین چیز استرس تو این دوران. موقعی که دکتر گفته برو. آزمایش انشالله مثبت. 

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
مگه پروژسترون تزریق نمیکنی بعد انتقال ؟عزیزم بی بی چک فقط استرس میده و دنبال علائم گشتن. بدترین چیز ...

نه شیاف پروژسترون میزارم ک باید مثبت کاذب میشد مثلا ک اونم نشد شیاف تاثیری تو اینچیزا نداره امپولو نمیدونم

نه شیاف پروژسترون میزارم ک باید مثبت کاذب میشد مثلا ک اونم نشد شیاف تاثیری تو اینچیزا نداره امپولو ن ...

نگران نباش عزیزم فقط آزمایش. من سه بار این راه رفتم درک میکنم چقدر سخته و حالتو میفهمم. ولی نه دنبال علائم باش نه بی بی چک بزن. بسپار بخدا

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
نگران نباش عزیزم فقط آزمایش. من سه بار این راه رفتم درک میکنم چقدر سخته و حالتو میفهمم. ولی نه دنبال ...

مثبت شدی؟؟؟مامان شدی؟؟بیبی چک نزدی

مثبت شدی؟؟؟مامان شدی؟؟بیبی چک نزدی

عزیزم من راه سختی رفتم داغون شدم... ولی کلا بی بی چک نمیزدم. بار. اول مثبت شد قلب تشکیل نشد.... 

الان باردارم. قبل انتقال چهارم رفتم دکتر ایمنی و لنفو تراپی انجام دادم دوبار. طبیعی باردار شدم