2777
2789

سلام دوستان دیروز من رفتم خونه مامانم قرار شد شوهرم برگرده باهم بریم خرید از اونور زنگ زد چیا میخای بگیری گفتم ساک و کفش و خرت و پرت گفت اوکی حاضر شو میام اومد رفتم سوار شدم گفتم بریم خونه لباساتو عوض کن تا بریم بیرون دیدم رفتیم خونه گفت خستم نمیریم گفتم وا چرا خو دیدم بهانه کرد گفت تو که هرروز با مامانت بیرونی خریداتو میکردی بچه ها من اصلا گاهی اوقات مامانم خرید داره باهاش میرم تنها هم که بدش میاد میگه بیرون میخورنت😕😕خیلی بیشعور بعد دیدم رفت گرفت خوابید دوساعت بعد بیدار شد دیدم میگه برو چایی دم کن  نرفتم زنگ زد به دوستش گپ میزدن وسط حرف زدن بشکن زد برو چایی بزار گفتم کوفت کثافت مگه گارسونی چیزیم هستید بقیشو بگم ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم به دوستش گفت قطع کن زنگ‌میزنم پاشده اومده میگه پا میشی یا بد میشه گفتم هر گوهی بزرگتره بخور چند تا داد زد خودش رفت دم کرد میدونه به زور هیچ کاری نمیکنم گزشت خوابیدیم صبح دیدم تو خواب بودم میگه زیبا پولامو تو برداشتی  اول جواب ندادم داد زد گفتم‌هوی خوابم پول تو گدا رو برای چمه اومده بالا سرم میگه میزنمتا گفتم جرعت داری بزن ولی بچه ها موضوع اینه از بابام پول قرض کرده منم گفتم‌بزار لچزونمش با همراه بانکش ۳۰ تومن از حساب بابامو پس دادم فرستادم دیدم زنگ زد     

کار دومت که بی خبر پول پس دادی خیلی اشتباه بوده خودت مقصری

پاییــز اومـــده؛ پیِ نامـــردی، یه نسیـم رفتــه؛ پیِ ولگــــردی ، توو شبِ سیاه… توو شبِ تاریک ، از چپ وُ از راسـت؛ از دور وُ نـزدیک، یه نفر داره؛ جـار میزنه، جـار،آهای غمی که مثلِ یه بختک؛ رو سینه ی من، شـده ای آوار، از گلــویِ من، دستـاتوُ بــردار… دستــاتوُ بردار… از گلــویِ من ...
جفتمون لجباز اینبار نمیدونم چشه

خب اینم عاقبت لجبازی وقتی میدونی یه خصلت بد داری و برای رفعش تلاشی نمیکنی تهش این میشه دیگه

پاییــز اومـــده؛ پیِ نامـــردی، یه نسیـم رفتــه؛ پیِ ولگــــردی ، توو شبِ سیاه… توو شبِ تاریک ، از چپ وُ از راسـت؛ از دور وُ نـزدیک، یه نفر داره؛ جـار میزنه، جـار،آهای غمی که مثلِ یه بختک؛ رو سینه ی من، شـده ای آوار، از گلــویِ من، دستـاتوُ بــردار… دستــاتوُ بردار… از گلــویِ من ...