2777
2789
عنوان

کیا بانک مهر ایران وام گرفتند؟

1132 بازدید | 17 پست

شرایطش چه جوریه ؟ چقدر وام میدند ؟ چند ماهه؟ چقدر بزاریم 

ممنون میشم کسی میدونا بهم بگه ،امروز رفتیم بانک خیلی شلوغ بود هر متصدی یه چیزی میگفت گیج شدیم 

من‌ پرسیدم هرچقد پول بزاری دو برابرشو میدن،ببین من ۲۵ گذاشتم گف ۵۰ تومن میدم ی ضامن معتبر بیار ک من نداشتم من نگرفتم ی ۲هفته ی شدک گفتن بیا 

همیشه خدا بوده ک هوامو داشته تو سخت ترین لحظه زندگیم دستمو گرفته و بلندم کرده تا نفس میکشم شکرش را بجا میاورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌ پرسیدم هرچقد پول بزاری دو برابرشو میدن،ببین من ۲۵ گذاشتم گف ۵۰ تومن میدم ی ضامن معتبر بیار ک من ...

کدوم شهرید ،؟ من امروز که رفتم یه متصدی میگفت ۶ ماه بمونه معادل پولت وام میگیری ،یه متصدی میگفت ۳ماه پولت بمونه میتونی برای وام اقدام کنی ،گیج شدیم به خدا 

کدوم شهرید ،؟ من امروز که رفتم یه متصدی میگفت ۶ ماه بمونه معادل پولت وام میگیری ،یه متصدی میگفت ۳ماه ...

یزد نه برام من فوقش ۲ هفته شد ضامن نداشتم 

همیشه خدا بوده ک هوامو داشته تو سخت ترین لحظه زندگیم دستمو گرفته و بلندم کرده تا نفس میکشم شکرش را بجا میاورم
کدوم شهرید ،؟ من امروز که رفتم یه متصدی میگفت ۶ ماه بمونه معادل پولت وام میگیری ،یه متصدی میگفت ۳ماه ...

خب عزیزم دو تاشونم درست گفتن.ببین میتونی بزاری ۶ ماه بمونه یک برابر بگیری.۳ ماه بمونه نصف پولت وام میدن و ....بیشتر از ۶ ماه بمونه هم بیشتر میتونی وام برداری قسط هم کمتر میشه

یاشاسین آذربایجان💓✌

دو هفته ای وام میدن؟ سپرده داشتی؟؟؟ 

ببین گف چن میخوای گفتم ۵۰ گف ۲۵بخوابون تاریخ زد برام۲۳ نوبتم بود منم ۲۵ خوابوندم ولی ضامن گیرم نیومد نرفتم دیگ 

دو هفته ای وام میدن؟ سپرده داشتی؟؟؟ 

خیلی خوبه حیف ضامن نداشتم وگرنه درصدشم فک کنم ۴ گفت ۳ ساله ماهی ۱۵۰۰ باید بدی خیلی خوب بود

ببین گف چن میخوای گفتم ۵۰ گف ۲۵بخوابون تاریخ زد برام۲۳ نوبتم بود منم ۲۵ خوابوندم ولی ضامن گیرم نیومد ...

فکر کنم استباه فهمیدیا ۲۵ بزاری و ۵۰ بخپای باید یکسال سپرده بمونه.من چندین ساله از مهرایران وام میگیرم این امکان نداره😑🤔

یاشاسین آذربایجان💓✌

دوستان این که میگین ۶ ماه باید مثلا ۱۰۰ تومن بمونه توحساب،بعدش میشه وام که گرفتیم همون صد رو هم برداشت کنیم یا این پوله ضامن واممونه؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

الان ما ۱۰۰گذاشتیم و میخوایم ۱۰۰ بردارین گفت ۶ ماه دیگه بیا

برا من ک اینجوری گف