2777
2789

قبلش وضو بگیر بعد لاک بزن
من که وقتی لاک بزنم قبلش وضو گرفته باشم تمام تلاشمو میکنم نماز ظهر و عصر و مغرب عشا رو باهم بخونم😆

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

نه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وضو نگیری ایامیتونی نماز بخونی     خدایا خودت ظهور کن

میشه وضو گرفت بعد لاک زد 😐😐😐😐😐😐

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
خب کاملا مسلم و بدیهیه که منظور استارتر وضو گرفتن با لاکه.

کاملا مسلم و بدیهبه که استارتر میتونست بنویسه وضو 😐

و من طبق سوالش که گفته نماز جواب دادم

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
عزیزدلم بدون وضو میشه نماز خوند؟

عزیزم پایین تر گفتم

میشه وضو گرفت بعد لاک زد

رساله ها و شرع میگه نمیشه اما من میخونم قبول نباشه هم من دوست دارم با لاک وضو میگیرم میخونم  چون من بی نهایت عاشق لاک هستم ینی ناخنم لاک نداشته باشه انگار لباس نپوشیدم در این حد

رساله ها و شرع میگه نمیشه اما من میخونم قبول نباشه هم من دوست دارم با لاک وضو میگیرم میخونم  چو ...

دوست خوبم هر طور صلاحه 

ولی الان عصر آگاهی هست فردای قیامت نمیتونی به خدا بگی نمیدونستم ...آگاهانه داری احکام الهی رو نقض میکنی .

لاک مخصوص نماز میگن وجود داره. نمیدونم چطوریه دربارش تحقیق کنین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
نه فقط لاک  آرایش . چربی . چسب  هرچیزی که مانع رسیدن آب به پوست بشه . خدا که با ما شوخی ...

تشکر میکنم.
بعضی کاربران میپرسن با آرایش میشه نماز خوند یا نه؟ نمیدونم چی جواب بدم.
چربی منظورتون چیه؟
خب اونایی که پوستشون چربه باید چی کار کنن؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.