2777
2789
عنوان

۸_معرفی کتاب برای بچه ها با آرسو🌝

213 بازدید | 5 پست

ادامه ی تاپیک معرفی کتاب های آموزشی 

تاپیک معرفی کتاب آموزشی ۱

چطورین بچه ها ؟

سه تا کتاب دیگه داریم واسه معرفی... 

خیلی خوب و کاربردیه و کلی بچه های بالای سه سالتونو سرگرم میکنه .. حتی به خودتونم خوش میگذره 🌝

توضیحات رو تاپیک قبلی که لینکشو گذاشتم دادم.. بازم اگه سوالی بود بپرسین🧡

حتی یک نفر هم تشویق بشه به این کار واسم‌کافیه 🤩

پستای بعدی عکس کتابارو میذارم

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

استدلال قیاسی ۱

دیگه از عکسا مشخصه و فک‌نکنم نیازی باشه توضیح بدم😗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا به نظرم کتاب کار کومن رو هرجا دیدی نگاه به اسمشم نکن.. فقط بخرش...خیلی خوبن😁

تاپیک معرفی کتاب آموزشی ۱

نمیدونم چرا لینک تو پست اول اشتباه اومد..‌ ادیتم ک نداره 

لینک‌درست اینه 🤷🏻‍♀️🤣