2777
2789
عنوان

کیا از قدشون ناراضین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 45 پست
153 راصیم مگه ب قده کاش انتخابام تو زندگی درست بود 

وای چجوری اعتماد به نفس داری ب منم میگی

میشه تاپیک اخریمم بخونی

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷
🥺♥️نه ندیدم خوبه ببینم؟ 

اره ببین خیلی قشنگه

دختره هم قد توعه ببینش فقط

باورت نمیشه اصلا

کلی اعتماد بنفسم داره تازه

نگاش کن و با قدت دوست باش قدت خیلیم خوبه❤️

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حکمتیه هیچکی از قدش راصی نیست😔

بابا ملت همه رو مسخره میکنن

انقد به من گفتن نخل، درخت، دراز، گنده، همقد مردا و فلان

که بدم اومده از قد خودم

الان مادر شدم خبرم ولی هنوز اعتماد به نفس ندارم تو یه جمعی میرم همش فکر میکنم مردم تو دلشون دارن مسخره ام میکنن

تو همین تاپیکا خدایی ببین چند نفر میگن دختر قدبلند ظرافت نداره مردونه است فلان

بابا والا من سایز کفشم 38 به دوستای قدکوتاهم کفش و بوت قرض میدم

دستامم بزرگ نیست حلقه ازدواجم از سایز کوچک گرفتیم

بازم میگن مردونه بی ظرافت فلان

بعد میخای راضی باشم 

ترکیب انگور با گوجه فرنگی 
اره ببین خیلی قشنگه دختره هم قد توعه ببینش فقط باورت نمیشه اصلا کلی اعتماد بنفسم داره تازه نگاش ...

چشم حتما میبینمش 😍

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷
بابا ملت همه رو مسخره میکنن انقد به من گفتن نخل، درخت، دراز، گنده، همقد مردا و فلان که بدم اومده ا ...

من خودمم همه اینا رو شنیدم چون خودمم همین مشکلو دارم بعد خیلیا میگن قد بلند خوبه فلانه 

تازه شما خوبی ب من میگن از بس بلندی هیچکی نمیگیردت 

پسرا همشون دختر بغلی دوس دارن دختر بلند طرافت و جدابیت نداره 

میترسم از یکی خوشم بیاد بخاطر قدم ردم کنه 

تو خیابون راه میرم حالم بد میشه اصلا انگار ی عیبی دارم همه نگام میکنن

ارزوی ی کفش پاشنه بلند ب دلمه الان دمپاییم میری بخری لژ داره وای ب حال کفش باید از مدلی ک دوس داری بگذری چون بدتر قدتو بلند میکنه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

۱و ۶۵ ام با ۵۲ کیلو وزن. احساس کوتاهی میکنم

وزنتون چنده؟

من خودم راضی نیستم از قدم احساس میکنم خیلی بلنده

۱و ۶۵ ام با ۵۲ کیلو وزن. احساس کوتاهی میکنم

اخ ببخشید اشتباهی ریپلای زدم

نه بابا شما خوبید که

اخ ببخشید اشتباهی ریپلای زدم نه بابا شما خوبید که

نه کوتاهم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
به منم میگفتن ولی خاستگارام از همشون بیشتر بود😂

از رو حسادت بوده یعنی؟

اخه ب منم خیلی میگفتن قدت بده ایکجوریه و فلان ولی فهمیدم چندتاشون دکتر رفتن و امپول زدن برای قد

از رو حسادت بوده یعنی؟ اخه ب منم خیلی میگفتن قدت بده ایکجوریه و فلان ولی فهمیدم چندتاشون دکتر رفتن ...

حتماً علاوه بر قدبلندی خوشگلم هستی که اینجور از حسادت می ترکیدن اینا 😂

ترکیب انگور با گوجه فرنگی