2777
2789

فرناز اگر پیاممو میخونی حتما بهم پیام بده تو وات ساپ یا همینجا ، خیلی وقته خبری ندارم ازت خیلی بی معرفتی

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی که حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه به دلشان مانده، لعنت به کرونا 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرناز اگر پیاممو میخونی حتما بهم پیام بده تو وات ساپ یا همینجا ، خیلی وقته خبری ندارم ازت خیلی بی مع ...

جووون کلوچه،واتساپ نیومدم چندماهه،امروز بزور وصل شدم بعدمدتها ک سریع قط شد چطوری تو

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
جووون کلوچه،واتساپ نیومدم چندماهه،امروز بزور وصل شدم بعدمدتها ک سریع قط شد چطوری تو

دختر خیلی دلم برات تنگ شده گمشو بیا تاپیک آخرم بی بی چکه رو ببین ببینم 

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی که حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه به دلشان مانده، لعنت به کرونا 😊