2777
2789

من یه دختر ۲۵ ساله ام و مجرد. دکتر زنان رفته بودم برام ازمایش نوشت و سونوگرافی برای چکاپ که ببینم وضعیتم چجوریه. حالا دکتر گفته تنبلی تخمدان داری و اینکه موی زائدم دارم بد الان دکتر بودم برام قرص ال دی نوشت🙄گفت تا هروقت خواستی باردارشی بخور هم تنبلی تخمدانتو خوب میکنه هم موی زائدتو. حالا الان مامانم میگه اخه ال دی ضرر داره این همه وقت بخوای بخوری. به نظرتون چیکار کنم؟ کسی تجربه این چنینی داشته؟ یا تجربه خوردن ال دی رو؟ قرص بدیه؟ 

حرف منو گوش کن 

صبح ها از خواب بیدار میشی ناشتا ی لیوان آب گرم بخور و به نروژ زمان بکنش چهارتا 

ببین دهنتو آب که زدی آب گرم بخور هیچی نخوریاا 

خیلی جوابهه من پریودیم اوکی شد لاغر تر شدن حتی 

نظر دکتر مهمه ولی ال دی اصلا خوب نیست تنبلی اکثر خانما دارن. پیاده روی کن گرمیجات بخور تو سایت پرسو جو کن تجربیات خانما برای از بین بردن تنبلیو بخون اینا بهتره ال دیه پیش یه دکتر دیگه برو  منم تنبلی دارم خیلی وقتا نامرتبم چند ساله اینجورم دارو هم نمیخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر دکتر مهمه ولی ال دی اصلا خوب نیست تنبلی اکثر خانما دارن. پیاده روی کن گرمیجات بخور تو سایت پرسو ...

اره مامانمم گف با ورزشو اینا درمانش کن امیدوارم خوب بشه اینجوری

دکتر قرص ال دی برای یکی از آشناهای ما نوشته دختر 15 ساله بعد 6 ماه دچار سردرد شدید شد ام آر ای گرفتن ...

ایوای😑😑😑😑واقعا چرا دکترا این کارو میکنن؟ اخه ال دی قرص ضد بارداریه واقعا عوارض داره و خطرناکهه ینی نمیفهمن خودشون؟ من بهش گفتم اخه میگن قرص خوبی نیس بد گف همه چرت میگن 😕

استارتر دارن گولت میزنن تا هوسشونو برطرف کنن

توروخدا گول نخوریا 

بعدا هزارجور مریضی میگیری ایدز هپاتیت زگیل این پسر اشغال معلوم نیست باچند نفربوده میخواد گولت بزنه

اینا از دخترا استفاده می کنن بعد مثل دستمال دور میندازن و میرن سراغ یکی دیگه، حتی حاضر نیستن باکسی که رابطه دارن ازدواج کنن چون میگن معلوم نیست این دختره باچند نفر خوابیده 

رابطه قبل ازدواج کاملا اشتباهه

استارتر دارن گولت میزنن تا هوسشونو برطرف کنن توروخدا گول نخوریا  بعدا هزارجور مریضی میگیری ای ...

نمیدونم چرا قفل شد تاپیکم. درسته عزیزم اره واقعا خودمم نمیتونم راضی شم اصلا

نمیدونم چرا قفل شد تاپیکم. درسته عزیزم اره واقعا خودمم نمیتونم راضی شم اصلا

نی نی یار تاپیک و قفل کرد چون موضوعش خلاف قوانین سایت بود

معلومه دخترعاقل و فهمیده ای هستی افرین 

همینجوری ارزش خودتو حفظ کن و به اعتماد مامانت لطمه وارد نکن 

ارزو می کنم بایه فرد عالی ازدواج کنی و خوشبخت بشی ❤️

نی نی یار تاپیک و قفل کرد چون موضوعش خلاف قوانین سایت بود معلومه دخترعاقل و فهمیده ای هستی افرین&nb ...

اها چون تازه وارد شدم خیلی به قوانین اشنانیستم.حتماا مرسی عزیزدلممم❤️❤️❤️