سلام من متاسفانه صورتم جوش داره خیلی بده خییلی ناراحتم میگن راکوتان خوبه بخرم؟ چجوری بخورم عوارض کمتر داشته باشه🤒چند وقت طول میکشه خوب بشه دکتر هم رفتم یه سری پماد داد که خوب نشد آزمایشم مشکلی نداره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
داکوتای بدون عوارض نمیشه .ببین عزیزم من خودم زیاد دکتر رفتم اما به این نتیجه رسیدم اینا سن دارن باید تحمل کرد تا ۲۵ سالگی اما خب به هر حال روی روحیه اثر داره .صورتت رو همیشه تمیز نگه دار فکر نکن با صابون تمیز میشه حتما ژل شستشو مخصوص پوستت یر و برای خوردن راکوتان اصلاااا سر خود نخور و دکتر برو تا تحت نظر بخوری و باید هی کمش کنی .من خودم نزدیک ۱ سال و نیم نورم اسکین که تقریبا شبیه راکوتان هست خوردم اما وقتی ولش کروم خیلی بهتر شده بود اما بازم برگشت یعنی میخوان بگم قطعی درمان نمیشه اما بهتره .