2777
2789
عنوان

راکوتان

166 بازدید | 15 پست

سلام من متاسفانه صورتم جوش داره خیلی بده خییلی ناراحتم میگن راکوتان خوبه بخرم؟ چجوری بخورم عوارض کمتر داشته باشه🤒چند وقت طول میکشه خوب بشه دکتر هم رفتم یه سری پماد داد که خوب نشد آزمایشم مشکلی نداره 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو متخصص پوست بگو راکوتان بنویسع ولی کلی ازمایش کبد و اینا باید بدی خیلی عوارضشو باید حواست باشه ...

دوتا بچه دارم کوچیکن هنوز کلا بچه نمیارم دیگه 😁😁بدون نسخه نمیدن؟ اونجوری کلی دردسر داره

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

کلی راه های نرفته واسه درمان جوش داری برو اول اونارو امتحان کن اگر نشد خط اخر راکوتان بخور زارت همی ...

مثلا چی این ماسک‌های خونگی که الکیه همه اش 

اگه راهی دارین بگین تو رو خدا

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

داکوتای بدون عوارض نمیشه .ببین عزیزم من خودم زیاد دکتر رفتم اما به این نتیجه رسیدم اینا سن دارن باید تحمل کرد تا ۲۵ سالگی اما خب به هر حال روی روحیه اثر داره .صورتت رو همیشه تمیز نگه دار فکر نکن با صابون تمیز میشه حتما ژل شستشو مخصوص پوستت یر و برای خوردن راکوتان اصلاااا سر خود نخور و دکتر برو تا تحت نظر بخوری و باید هی کمش کنی .من خودم نزدیک ۱ سال و نیم نورم اسکین که تقریبا شبیه راکوتان هست خوردم اما وقتی ولش کروم خیلی بهتر شده بود اما بازم برگشت یعنی میخوان بگم قطعی درمان نمیشه اما بهتره .

دوتا بچه دارم کوچیکن هنوز کلا بچه نمیارم دیگه 😁😁بدون نسخه نمیدن؟ اونجوری کلی دردسر داره

عزیزم خیلی باید سفت و سخت پیشگیری کنی چون نقص عضو شدید واسه بچه میاره

شیر که نمیدی به بچه هات؟

نه بدون نسخه نمیدن،به نفع خودته که بدون نسخه نگیری

داکوتای بدون عوارض نمیشه .ببین عزیزم من خودم زیاد دکتر رفتم اما به این نتیجه رسیدم اینا سن دارن باید ...

😪تو خانواده نه طرف مادرم جوش میزنن نه پدرم فقط منم😔😔

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

یک دوره انتی بیوتیک تحت نظر پزشک میخوری یا پماد های انتی بیوتیک رو بعدش ادامه میدی

باید برم دکتر. 

خیلی بده همه چیزو امتحان کردم بند بندازم صورتمو که داااغون میشه با تیغ میزنم میترسم صورتم بدتر بشه 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮