2777
2789

اگر راه و هدف زندگی کسی خیلی متفاوت با عرف جامعه باشه ولی به کسی و جامعه آسیبی نزنه چرا باید سرزنشش کرد؟ 

خدا آدم رو موجودی آفریده که اختیار و قدرت انتخاب داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوش نده اصلا

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

مشکل از تو نیست از اوناست راه خودتو برو اگه بهش باور داری

بهش باور دارم که با توجه به شرایطم مناسبمه. و می دونم هیچ راهی کامل و بی عیب نیست، انتخاب منم اینه

ولی در واقعیت ذهنمو درگیر می کنه و فشار روانیش برام زیاده، با این حرفایی که که می شنوم فکر می ک ...

اصلا این فکرو نکن

بدم میاد از این آدما که فکر میکنن با اعتقادی که دارن بهترین آدمن

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بیخیال مونا جان شرایطی که تو داری واقعا خاصه مطمئنا خیلی سخته تو این شرایط به گناه نیوفتی و شما سربلند بیرون اومدی و سعی کردی تعهدت به همسرت رو حفظ کنی ولی واقعا اتاق تاریک ذهن ازادترین جای جهانه هرچیزی هر حسی از توش میره و میاد این دست شما نیست چیزی که کنترلش در اختیارت هست رو داری مدیریت میکنی باور کن خیلیا که سرزنشتون میکنن تو شرایط مشابه شما احتمال به گناه افتادنشون خیلی بیشتره من حتی فک میکنم اگه جای شما و همسرتون عوض میشد احتمال خیانت از همسرتون بود چون اقایون تو این چیزا کمتر جلودار خودشون هستن ولی شما خیلی داری خودتو کنترل میکنی که خطا نکنی و این خیلی خوبه مطمئن باش این رفتارا به مرور شاید احساست نسبت به امیرم تحت تاثیر قرار بده و کمترش کنه

از دیروز کلی پیام خوب و همدلی گرفتم ولی واقعا بعضی ها هم تلاش می کنن که احساس گناه بدن بهم

خوب عزیزم انتخاب همیشه بین دوتا چیز متفاوت هست اگر همه یه نظر باشن که دیگه انتخاب نیست.... پس دوتا مسیر متفاوت جلوی انتخابته.... مشکلی نداره که روشنگری یشه... خودت عقل داری انتخاب درست میکنی....

ناراحت نشو... خداروشکر کن که همه جوانب رو بهت نشون میدن و بیگدار به آب نمیزنی..  

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
ولی در واقعیت ذهنمو درگیر می کنه و فشار روانیش برام زیاده، با این حرفایی که که می شنوم فکر می ک ...

دلیل اینکه بار روانی برات داره این میتونه باشه که خودتم البته ناخودآگاهت داره محکومت می کنه درضمن شما کارت که از همسرت مخفی کردی و نامزد سابقت رو کنار خودت داری هرچند بدون ارتباط نزدیک کار مذموم در عرف جامعه مانیست کار جوری خیانت هست ویا فطرت سازگار نیست همین کارو یه مرد تو غرب یا ایرانم انجام بده درست نیست یا یه خانم  

امیر بیماره که رها نکرده و دنبال زن متاهله  

توجیه نکن  با خودت رو راست باش و شوهرت  رو جای خودت بزار  

منطقی باش  

واقعا سرزنش کردن و احساس گناه دادن راحت ترین کاره

اوهوم 

تو راه خودتو برو