2777
2789
عنوان

چقدر بچه کوچیک داشتن سخته 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1754 بازدید | 62 پست
منم بارداری سختی داشتم گفتم دنیا میاد راحت میشم راحت نشدم بدبخت تر شدم  به خدا دیشب ارزو مرگ کر ...

خدانکنه عزیزم،میگذر،من خودم بارداریم بد بود پسرمم اولش خیلی بدقلقی میکرد،الان۱۱ماهش،دلم تنگ شد برای کوچیکیش،میگذر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبا از ساعت ۱۰ تا ۳ صبح گریه میکنه وفتی میخوابه دیگه توانی ندارم برا کاری 😔

بهت حق میدم 

منم وقتی کوچیک بود مث مرده ها بودم همش خوابم میومد 

حتما کولیک داره ک همش گریه میکنه  یا ساعت خوابش هنوز تنظیم نشده ...بعد سه ماهگی آرومتر میشن خوابش بهتر میشه 

یادمه منم ۱۸ یا ۲۰ ساعت ی بار دسشویی میرفتم چن روز چن روز شوهرم خونه نبود ولی وقتی میومد کمک حالم میشد 

منم بارداری سختی داشتم گفتم دنیا میاد راحت میشم راحت نشدم بدبخت تر شدم  به خدا دیشب ارزو مرگ کر ...

صبر کن میگذره حمومت باید در حد ۱۰ دقیقه باشه شوهرتو مجبور کن کمک کنه یعنی چی که نمیکنه پس این مردا کی میخوان درک کنن کی میخوان بفهمن مال منم سر بچه اول کمک نمیکرد بچه بودم عقلم نمیرسید ولی سر بچه دوم مجبور میشد نگه داره

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
بهت حق میدم  منم وقتی کوچیک بود مث مرده ها بودم همش خوابم میومد  حتما کولیک داره ک همش گ ...

نمیگم شوهرم اصلا کمک نمیکنه چرا ولی خیلی کم الان دو سه روزه میگم میخوام برم حموم میاد میخوابه یه بار نمیگه من نگه میدارم برو یا یکم بخواب داری میمیزی برا خواب 🙃

ی چی ز شیرین بخور بعد ببین تکون میخوره 

اخه ۱۴ هفتمه تکونم بخوره حس نمیکنم از طرفی هم دیابت دارم دکتر نمیزاره میوه شیرینم بخورم از هفته ۱۲ حس میکنم تکوناشو عین نبض و حبابه ولی امروز حس نکردم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
نمیگم شوهرم اصلا کمک نمیکنه چرا ولی خیلی کم الان دو سه روزه میگم میخوام برم حموم میاد میخوابه یه بار ...

خب وقتی از خواب بیدار شد بهش بگو شاید بعد استراحت بتونه نگه داره

صبر کن میگذره حمومت باید در حد ۱۰ دقیقه باشه شوهرتو مجبور کن کمک کنه یعنی چی که نمیکنه پس این مردا ک ...

وقتی هم نگه داره بلند نمیشه راه ببره مبشینه دخترمم همش گریه میکنه اونم هی داد میرنه بیا بیرون بیا داره گریه میکنه  یا دست شویی میرم هی میگه  نیومدی گریه مبکنه ها یا شیر دادم سیر شده میدم بغلش  میخواد بشینه بلند نشه اوننم گریه تا گریه میکنه میگه تو رو میخواد گسنه است  که سریع بندازه بغل من   

دیابت بارداری دارم میگرن بارداری دارم تپش قلب دارم خونم غلیظه دندونام دیگه دارن میریزن ریزش مو دارم ...

عزیز بنظرم شمابیشتربخاطراسترس انقدراذیت هستیدچه شما استرس داشته باشید و بفکربچتون باشید چه نداشته باشید خداست که مراقب اون کوچولوعه پس به خدا اعتمادکنیدو توکل کنیدبهش

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

عزیز بنظرم شمابیشتربخاطراسترس انقدراذیت هستیدچه شما استرس داشته باشید و بفکربچتون باشید چه نداشته با ...

ن گلم استرس که نداشتم اینجوری شدم بعدا استرس گرفتم میدونم امیدم از اولم بخداست میدونم نا امیدم نمیکنه ولی واقعا دیگه جونی برام نمونده 

فهمیدم پس تصمیم خوبی گرفتم یدونه قبر بدم درست کنن برم بمیرم داخلش

خدا نکنه ولی خدایش بچه هم شانسیه دیگه من دوستم بچش الان یکسالشه هنوز ی دکترنبردش خوابش همراه خودشونه ظهرها تا 4.5شبا ی بار کلا بیدار میشه واسه شیر، تپل و اروم، ولی یکی هم مثل من الان بچم 5 سالشه هر رز ی برنامه هر روز ی استرس ارزوی ی هفته ارامش بدلم مونده خدایا بازم شکرت چی بگم بیچاره ما خانما

🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃
خدا نکنه ولی خدایش بچه هم شانسیه دیگه من دوستم بچش الان یکسالشه هنوز ی دکترنبردش خوابش همراه خودشونه ...

دقیقا جاری من ۹۰ کیلوست هر روز یه قوطی خرما میخورد منم لاغرم ۵۰ کیلو حسرت یدوته خرما تو دلم مونده رفته طبیعی هم زایمان کرده الان بچه اش دوسالشه هیچ کلا بچه خیلی ارومیه😭