2777
2789

اون وقت منم بادیدن کمترین درجه تب میبردمش پیش یه دکتر دیگه،اصلا میبردم یه بیمارستان مجهزتر

اونم هرلحظه حالش بهترمیشد حالش خوب خوب میشد 

خیلی زودمیوردمش خونه ،اونم سرحال وشاداب مثل همیشه باچشمای قشنگش نگام میکردومن صورت تپل مثل مهتابش رامی بوسیدم 💋💋

روز به روز جلوی چشمام قدمیکشید وشیرین زبونی میکرد منم قربون صدقه اش میرفتم 😍

منو مامان صدامیکرد ومن هربارباتمام وجودم جواب میدادم :جانم😍

موهای طلایی مواجش راشانه میکردم وباگل سر خوشگل می بستم وبالباسای خوشگل دخترونه میبردمش بیرون .اونم ذوق میکردومن کیف میکردم

والان تولد 🎂۸ سالگیشو جشن میگرفتیم و بادیدن خوشحالیش حس میکردم من خوشبخت ترین مادر دنیام💔

الهی

آقایون درخواست دوستی ندید لطفا، چون قبول نمیکنم😒 مزاحمت ایجاد کنی نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو ببره رو هوا 😏 اگر با حرفا و عقاید من موافق نیستی پس ریپلای نکن، چون نه من حوصله بحث دارم نه تو🤫🤫 فرفری سایتتون هسدم🤧 با همه زود گرم میگیرم، خوش خنده هم هسدم ولی زود هم عصبانی میشم😌😌 پس عصبیم نکننننن که بد میبینی🤧🤧🤧🤧 توی زندگیم گند زیاد میزنم ولی پای بی تجربگیم میزارم😪😪😪😛 همینقدر راحت خودمو میبخشم😉😉 تایپکای ترسناک و بازی، تگم کنین😋😋عضو گروه خزان نارنجی🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخ عزیزم میدونم خیلیییی سخته خدا بهت صبر بده

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂

متاسفم از خدا برات صبر و آرامش میخوام 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
تقصیر شما نبوده هیچ کس با کمترین درجه تب ک بچش بیمارستان نمی‌بره مطمئنم هر کاری ک تونستید انجام دادی ...

من بردم ...ولی اون حالش هرلحظه بدتر شد وجلوی چشمام پرپرشد اونم فقط توی نصف روز😭😭