2777
2789
عنوان

یکی کمکم کنه😭

253 بازدید | 26 پست

گوشیم آیفون ینییییی با هیچی کانکت نمیشهههه نمیتونم برم اینستا… پیج کاریم خیلی مهمه کلی کار دارم باید جواب مخاطب بدم ولی وصل نمیشه ک نمیشه… هیچ کسی نمیتونه کمکم کنه؟

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنیدم ایفون براایران خوب نیس

حالا اگه ایفون نداشتیم برعکس بود،… نمیدونم این کار مسخره فیلترینگ چی بود…. ملت دنبال یه چی باشن ک وصل شن

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲
متاسفم ولی تو ایران ایفون اسباب بازی هست دیگه مخصوصا با این شرایط چندوقت 

🤕🤕🤕🤕

آیفون دیگه تو ایران کار نمیکنه 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

ولی اگه توی یه گوشی دیگه میتونی پسوردتو وارد کنید یا اگه سیستم دارید که ف شکن داره میتونید از گوگل و ...

نه متاسفانه گوشی دیگه ندارم برا همین گیرم وگرنه با اندروید میشد

وا کی گفته خب فیلت شکنت خوب نیس یه چیز دیگه بزار  اوناییم که میگن ایفون به درد ایران نمیخوره قطعا ندارن وگرنه من همه چیو دارم هیچ مشکلیم ندارم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
وا کی گفته خب فیلت شکنت خوب نیس یه چیز دیگه بزار  اوناییم که میگن ایفون به درد ایران نمیخو ...

نمیدونم بخدا تازه حتی چند روز پیشم خریدم کار نمیکنه…. هرچیم میزنم نمیشه. شما چی میزنید کانکت میشه

عزیزم  کنار safe  اون خالیه رو دان کن

اینو میزنم ولی میگه پولی