2777
2789
عنوان

چه بلایی داره سرم میاد 😐😵😳

613 بازدید | 17 پست

انگشت پام ترک خورد یهو بعد نم نم دورش سفید شد 

بعد باد کرد الان حس میکنم داره کنده میشه 

اصلا هم درد نداشته تا الان 

چیکار باید کنم استرس دارم؟ 🥲

اگر دکتر پوست و مو میشناسید تگ کنید لطفا 

@maasoomeh   عزیزم شما میدونی دلیلش چیه 😢

من حسینی شده دست امام حسنم 🥰 زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، اومادرمی‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!       

من حسینی شده دست امام حسنم 🥰 زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، اومادرمی‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشتشه یا ناخونش؟؟

ناخونش 

محل باد کرده داره جدا میشه

@masoomehh  

خیلی تَه گرفتی ،بعد کفش تنگ پوشیدی ،ناخونه میخواد دربیاد ، رفته داخل گوشت کناره های ناخن

دکتر باید برم؟ 

منم یکی دوبار اینطوری شده  دکتر نرفتم  درد خیلی شدیدددد داره  یک روز  بعدش ک ...

یعنی یه تیکه ناخن جدا میشه یا کلش؟ 

داروی خاصی باید خورد؟ 

قطره ای چیزی نداره

یعنی یه تیکه ناخن جدا میشه یا کلش؟  داروی خاصی باید خورد؟  قطره ای چیزی نداره

منم اطرافم دیده بودم خودش خوب شده 

من دیگه دکتر نرفتم 

نمیدونم 

اگه خیلی درد داره برو 

من گوشش بود دقیق نمیدونم برا شما رو

منم اطرافم دیده بودم خودش خوب شده  من دیگه دکتر نرفتم  نمیدونم  اگه خیلی درد داره ...

ممنونم 🥰😘

@masoomehh    

سلام عزیزم خوبی 

به خاطر همون ترکی ک خورده اینجوری شده ناخن کم کم رشد میکنه درست میشه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

سلام عزیزم خوبی  به خاطر همون ترکی ک خورده اینجوری شده ناخن کم کم رشد میکنه درست میشه

سلام مرسی که اومدی🥰

یعنی الان من با ناخن گیر نگیرمش؟

نصفش کنده شده بقیش چی میشه؟ 

سلام مرسی که اومدی🥰 یعنی الان من با ناخن گیر نگیرمش؟ نصفش کنده شده بقیش چی میشه؟ 

اگه گیر میکنه ب جایی و دردت میاد بگیرش

اما من پای داداشم همینجوری شد بعد چندوقت ک ناخن رشد کرد درست شد

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋