2777
2789

من وقتی مهمون دارم که میخام قورمه سبزیم جا بیفته گوشتمو یکساعت تو زود پز میپزم لوبیامم تو زودپز جدا میپزم و سبزیمم سرخ میکنم و درنهایت همشو قاطی میکنم تا بپزن.و تامهمون بیاد جا بیفته شابد حدود یه هفت هشت ساعت روگاز باشه یا کمتر ولی مشکلم اینه که همه گوشتاش له میشند و موقع کشیدن اصلا گوشتاش درست پیدا نمیکنم و یاعث میشه مهمون فکر کنه گوشت درست و حسابی توش نیست.

بنظرتون اگر گوشتشو یکی دوساعت قبل از خاموش کردن بریزم توش بد نمیشه؟

البته اینسری کنجاشو درشتر گذاشتم و با استخون.ولی بازم اگر راهنمایی کنیدممنون میشم.

ونکاتی که قورمه سبزیم بهتریشه.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
منی ک از قرمه سبزی بدم میاد😂

وای نگو من عاشقشم  

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گوشتش از قبل میپزی  اینکارو نکن  بخاطر همین له میشه

پس چیکارکنم یعنی همشو باهم بذارم؟تو زود پز نذارم؟

لازم نیس گوشتو جدا بپزی..توکه ۷-۸ساعت زمان میدی واس جا افتادن گوشت میپزه

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop

اگر قراره همه ش 7 ساعت بپزه دیگه براچی او زودپز می‌ریزی قشنگ جا می افته با پیاز سرخ کن سبزی شو تفت بده و لوبیا شو بریز بپزه 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

خب عزیزم جدا جدا نپز من اول پیاز سرخ میکنم بعد سبرثزی رو بهش اضافه میکنم سرخ شد گوشت اضاقه میکنم آخر شرم لوبیا و شنبلیه و لیمو و نمک بعضی وقتا هم ی قاشق رب انار خیلیم قشنگ میشه ۶ تا ۷ ساعت هم رو گاز میزارم قشنگ جا میفته 

اگر قراره همه ش 7 ساعت بپزه دیگه براچی او زودپز می‌ریزی قشنگ جا می افته با پیاز سرخ کن سبزی شو تفت ب ...

یعنی گوشتش میپزه ؟لوبیا با زودپز بپزم؟

پس چیکارکنم یعنی همشو باهم بذارم؟تو زود پز نذارم؟

اره باهم بپز 

سبزیتو از قبل سرخ کن 

لوبیا هم از ۲۴ساعت قبل بزار تو اب 

بعد خورش کن زیرشو کم کن تا کم کم جا بیفته 

تو فابلمه بز بهتر جا میفته 

زود پز کوشت رو له میکنه 

💞خدایا خیلی دوستت دارم💞

گوشتو با پیاز تفت بده..بعد سبزی سرخ شده ت اضاف کن و یه کوچولو رب یکم تفت بده آب بریز بزار بپزه بعد لوبیا اضاف کن بزار جا بیافته..یکمم رب انار بزن

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop

گوشت قورمه باید درشت باشه و اگر با استخوان باشه که خیلی بهتره .. حسابی گوشت رو سرخ کن باعث میشه بافتش رو از دست نده و له نشه ( این در مورد مرغ هم صدق میکنه) 

اگر خورشت رو روز قبل بپزی و روز بعد گرم کنی بسیار خوشمزه تر و جا افتاده میشه😉 

اواخر پخت یک تا دو قاشق شنبلیله خشک تفت بده و به خورشت اضافه کن ( زیاد نریز تلخ میشه) 

سبزی رو از ابتدا و با گوشت بزار بپزه .

خب عزیزم جدا جدا نپز من اول پیاز سرخ میکنم بعد سبرثزی رو بهش اضافه میکنم سرخ شد گوشت اضاقه میکنم آخر ...

لوبیارو چقدر بعدش میریزی؟میپزه؟نمکو اخرکار میریزی؟