2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام خونون نوشتن به یه دختر ناشنوا یاد بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 30 پست

من یادمه یه مستندی توی تلوزیون دیده بودم، مثلا میخواست فرق ب و پ رو به بچه یاد بده، ب رو با لبخونی یاد داد، پ رو یه مشت پر گرفت دستش و وقتی پ رو تلفظ میکرد، تنفسش باعث میشد اون پرها رو باد ببره.

کار سختیه ولی خیلی خوبه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

فیلمشو باید ببینید خیلی خیلی انگیزه داشته من دیدمش پیشنهاد میکنم ببینید

اسم فیلمش هلن کلره؟

آره گمونم با فیلم بهتر بشه درک کرد

با خوندنش که اصلا برام قابل درک نیست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها کامل متوجه میشه اطرافیانش چی میگن

میخوام بتونه پیامک بده یا چیزی رو بخونه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
اسم فیلمش هلن کلره؟ آره گمونم با فیلم بهتر بشه درک کرد با خوندنش که اصلا برام قابل درک نیست

فکر میکنم همین بود

آخه تازه گی ندیدم اسمش یادم نیست. حالا سرچ گوگل کنید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
نابینا سخته من فیلم هندیشو دیدم 

بنظرم کلا کار معلم کلاس اول سخت و قابل ستایشه حتی به بچه های عادی

وقتی بچه درکی از حروف الفبا و اعداد نداره

بشونیش پشت میز و حالا دونه دونه یادش بدی

البته منظورم بچه های حالا نیست اینا باهوشن

دوره خودمونو میگم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
فکر میکنم همین بود آخه تازه گی ندیدم اسمش یادم نیست. حالا سرچ گوگل کنید.

🙏🙏🙏

همون کلاس اول خوبه چند سالشه.

اگه بگم ازدواج کرده شاید تعجب کنی

خانواده بی بضاعتی داره تا حالا کلاسی نفرستادن

فقط استیکر میتونه بفرسته😀

به این فکر افتادم چقد سخته ارتباط با همسرش برقرار کنه برای همین میخوام فقط خوندن نوشتن یادش بدم

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

[QUOTE=263954382]بنظرم این اموزش نیاز به تخصص داره. اگر شما هزینه کنید و بفرستیدش مرکز مربوطه خیلی بهتره. [/QUOTE

بزرگسال هستش خودم میتونم یادش بدم فقط نمیدونم از چی شروع کنم

🙏🙏🙏

نسخه هندیش هم خیلی قشنگه با بازی امیتا پاچان

اسمش black هستش

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.instagram.com/zaban.esh ...

ممنون🌹

نسخه هندیش هم خیلی قشنگه با بازی امیتا پاچان اسمش black هستش

🌺💕

اگه بگم ازدواج کرده شاید تعجب کنی خانواده بی بضاعتی داره تا حالا کلاسی نفرستادن  فقط استیکر م ...

پسر بچه ای دیدم مهد قرآنی میرفت.فقط الفبا وقرآن یاد گرفته بودبدون غلط پیامک میزد.من بودم کلاس اول الفبا رو یادش میدادم بعدم از روی قرآن چند تاسوره جزء سی.خدا خیرت بده کار خیلی بزرگی میکنی.سواد دارشد بگوبیاد نی نی سایت تمرین خوبیه برای خواندن نوشتن.