بنظرتون از کارت کودک نخبه که تو خونه داریم شروع کنم
یا کتاب کلاس اولی ها رو بگیرم؟
باهوشه سریع یاد میگیره
از چی شروع کنم بهتره بنظرتون؟
بهش گفتم کلی ذوق کرد
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
من یادمه یه مستندی توی تلوزیون دیده بودم، مثلا میخواست فرق ب و پ رو به بچه یاد بده، ب رو با لبخونی یاد داد، پ رو یه مشت پر گرفت دستش و وقتی پ رو تلفظ میکرد، تنفسش باعث میشد اون پرها رو باد ببره.
کار سختیه ولی خیلی خوبه
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
به این فکر افتادم چقد سخته ارتباط با همسرش برقرار کنه برای همین میخوام فقط خوندن نوشتن یادش بدم
[QUOTE=263954382]بنظرم این اموزش نیاز به تخصص داره. اگر شما هزینه کنید و بفرستیدش مرکز مربوطه خیلی بهتره. [/QUOTE
بزرگسال هستش خودم میتونم یادش بدم فقط نمیدونم از چی شروع کنم
اگه بگم ازدواج کرده شاید تعجب کنی خانواده بی بضاعتی داره تا حالا کلاسی نفرستادن فقط استیکر م ...
پسر بچه ای دیدم مهد قرآنی میرفت.فقط الفبا وقرآن یاد گرفته بودبدون غلط پیامک میزد.من بودم کلاس اول الفبا رو یادش میدادم بعدم از روی قرآن چند تاسوره جزء سی.خدا خیرت بده کار خیلی بزرگی میکنی.سواد دارشد بگوبیاد نی نی سایت تمرین خوبیه برای خواندن نوشتن.